18/04/2024

Μετάλλιο και ο Κοσμάς στο Τολέδο

Επιστροφή στις επιτυχίες και τα μετάλλια για τον αξιόλογο καρατέκα και πρωταθλητή, Νίκο Κοσμά. 


Ο Νίκος Κοσμάς έψαχνε το… μπαμ που θα τον οδηγούσε ξανά στο βάθρο και τα κατάφερε. Ο Έλληνας καρατέκα αγωνίστηκε στο Karate-1 που διοργανώθηκε στο Τολέδο της Ισπανίας και δεν θα γυρίσει στην πατρίδα με άδεια χέρια.

Έπειτα από 6 αγώνες με 5 νίκες και μόλις μία ήττα ο Κοσμάς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Υπενθυμίζουμε πως με μετάλλιο από το Τολέδο έφυγε και ο Γιώργο Τζάνος που κατετάγη δεύτερος στην κατηγορία των -84 κιλών (σ.σ. αναλυτικό ρεπορτάζ).

 

3rd PLACE at Karate1 in Toledo! 😁✌️ Μετά από 6 αγώνες,με 5 νίκες και 1 ήττα κατέκτησα την 3η θέση στο βάθρο αυτή την φορά. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις και παρ όλο που το 2017 δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τροπο για μένα,επιτέλους αυτή η στιγμή ήρθε! Συγχαρητήρια και στον συναθλητή μου @george_tzanos για την επιτυχία του! Πραγματικά είναι τόσο πολλοί αυτοί που θέλω να εύχαριστησω αυτήν την στιγμή που δεν ξέρω από που να πρωτοξεκίνησω. Καταρχάς να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τους προπονητές μου (που μετά από τοσο χρόνια είναι πλέον οικογένεια για μένα) @mariza_soumbasaki @nektarios_xenos Τους χορηγούς μου που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν να ακολουθώ τα όνειρα μου…Τον Theodoros Kalousos με την Kalousos Medical Equipment και την @vinyl_art_clothing Vinyl Art Clothing και τον @gewrgiou_nikolas .Τον φυσικοθεραπευτή μου @empapamanolis και τον @sotirisgoule για τις υπέροχες μαλάξεις πριν και μετά από κάθε πρωτάθλημα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναθλητές μου που ήταν εκεί και στήριξαν την προσπάθεια μου σήμερα.Οπως και στον μικρό μου αδερφό @xenos_dionisis που πολλές φορές πιστεύει στις δυνατότητες μου πιο πολυ και από ότι εγώ ο ίδιος. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για όλη την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια,όσο και όλους εσάς για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνω και είστε εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα. Ευχαριστώ θα πω και σε αυτούς που κατα διαστήματα με έφεραν στα «δύσκολα»…αλλά τελικά απλά με έκαναν πιο δυνατό! 😉💪 Υ.Γ. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.Να περάσετε όμορφα.Θα τα ξαναπούμε αγωνιστικά από Σεπτέμβρη με περισσότερη όρεξη και νέους στόχους! ☺️ #Karate1 #wkf #Toledo #Kalousos #VinylArtClothing #TeamKosmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Kosmas (@kosmasnikos) στις

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φλοριάν Μάρκου: «Έχω θυσιάσει τα πάντα και θα φτάσω στην κορυφή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπιτάκος: «Δεν το μετάνιωσα! Θα το έκανα ξανά και ξανά»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK