19/04/2024

Μετάλλια για τον αθλητικό σύλλογο Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης»

Τέσσερα στα πέντε για τους μικρούς καρατέκα από το Μαρούσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων του 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο των Άνω Λιοσίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο μετάλλιο καθώς επίσης και μία 5η θέση επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης». Το Karate Club Amarousiou με λίγες αλλά πολύ καλές αθλητικές επιδόσεις ολοκλήρωσε και αυτή την χρόνια με επιτυχία την παρουσία του σε αυτόν τον θεσμό.

Οι παλιοί πρωταθλητές Δημήτρης Ραχούτης και Δημήτρης Μπουλούμπασης μας δήλωσαν :

«Σε αυτό το πανελλήνιο συμμετείχαμε με λίγους αθλητές μιας και αρκετούς από τους πρωταθλητές μας πλέον θα αγωνίζονται στην κατηγορία των Εφήβων – Νέων. Γενικά είμαστε της λογικής να κρατάμε ένα συγκεκριμένο και υψηλό επίπεδο επιλογής όταν μιλάμε για αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας στον υψηλότερο αθλητικό θεσμό αυτών των ηλικιών που διοργανώνεται στην χώρα μας.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα μιας και έχουμε σχεδόν πάντα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Από εκεί και πέρα είμαστε ευχαριστημένοι τόσο από την απόδοση όσο και από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτόν τον καιρό οι μικροί αθλητές μας. Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας πάντα ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ακολουθούν οι αθλητές που διακρίθηκαν : 

1η Θέση Κατσίκα Ειρήνη / Κούμιτε 11 ετών +40kg

2η Θέση Ψωμάς Ηλίας / Κούμιτε 10 ετών +45kg

3η Θέση Χαραλαμποπούλου Βασιλική / Κούμιτε 9 ετών +30kg

5η Θέση Ρεσβάνη Βασιλική / Κούμιτε 8 ετών -30kg