27/04/2024

Μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Shinkyokushinkai στο διεθνές Κύπελλο Καυκάσου

Μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Shinkyokushinkai στο διεθνές Κύπελλο Καυκάσου στη Τιφλίδα τής Γεωργίας όπου 2 προπονητές απο την Λάρισα έδωσαν το παρών ως διεθνείς κριτές.Αναλυτικά το δελτίο:


«Ακόμα τα συγχαρητήρια δέχτηκε ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan George Kosmidis και ο brand chief Βορείου Ελλάδος shihan Otario Melikiadis για τους Έλληνες κριτές Shihan Kostas Gallios, Sensei Thanos SenseiThanos Tziras, Sensei Giorgos SenseiGiorgos Dalamagas, senpai Nikos Deligiannis, senpai Chris Tamour και senpai Apostolos Petroy για την αμερόληπτη και εξαιρετική διαιτησία που κάνανε..!

Ακόμα η Ελληνική ομάδα συμμετείχε με 1 αθλητή από τον Βόλο Κραλλη Βησσαριων που κατέκτησε το Κύπελλο best spirit στην κατηγορία ανδρών, και με τρείς αθλήτριες η Xara Florou κατέκτησε το Κύπελλο best spirit στην κατηγορία γυναικών, η Rafaella Tsakiri που κατέκτησε την 2 θέση στην κατηγορία γυναικών και Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια Maria Georgali για την δύναμη και την αντοχή και την θέληση που την διακρίνει!!!

Το Ελληνικό Shinkyokushin έδειξε για άλλη μια φορά το ήθος την μαχητικότητα και το δέσιμο μεταξύ των μελών του που έχει.. Και πάντα παρόν στα δυνατότερα πρωτάθληματα. Η επόμενη διοργάνωση θα ειναι στην Κροατία 14 Οκτωβρίου όπου θα συμμετάσχει η Ελληνική Ένωση Shinkyokushinkai με 2 αθλητές και 2 αθλήτριες και τρείς διεθνείς κριτές μεταξύ των οποίων ο sensei Δαλαμαγκας Γεώργιος θα συμμετάσχει ως αθλητής και ο sensei τζηρας Αθανάσιος ως προπονητής και ως κριτής… OSU».