24/04/2024

Κωνσταντίνα Πέππα: Στοχεύουμε πλέον σε μεγαλύτερες διοργανώσεις Καράτε

Η τρίτη μαχήτρια που έκανε περήφανη την Ελλάδα στο ομαδικό ΚΑΤΑ στο στυλ του Καράτε, είναι η Κωνσταντίνα Πέππα, που μαζί με τις Νικολέτα Ζερβού και Χριστίνα Νίκα, κατάφεραν να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 


Η Πέππα μίλησε για το μέλλον της στο καράτε και τις ερχόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία.

«Επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή μας σε μεγάλα και πολύ σημαντικά πρωταθλήματα όπως Karate 1. Δυστυχώς το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για εμάς σαν ομαδικό ήταν το τελευταίο μιας και εγώ αλλάζω ηλικία.

Βέβαια εάν υπάρξει κατηγορία U21 στα Ομαδικά Κατά όπως πέρσι στο ευρωπαϊκό εννοείτε πως η συμμετοχή μας είναι σίγουρη. Αλλά στοχεύουμε και ακόμα πιο ψηλά για την συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό Ανδρών Γυναικών», ανέφερε η Πέππα που μαζί με τις άλλες δύο συναθλήτριες της έστειλε το εξής μήνυμα στους Έλληνες.

«Αυτή μας η επιτυχία ήταν από εκείνες που είχε ανάγκη η Ελλάδα μιας και βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό να ανεβαίνεις στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να εκπροσωπείς την χώρα σου καθώς και να  προσπαθείς κάθε φορά να ανεβάσεις την Ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε έστω και λίγη χαρά με την επιτυχία μας . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο μας Νεκτάριο Ξένο αλλά και την δασκάλα μας Μαρίζα Σουμπασακη η οποία έχει το ταλέντο ότι αγγίζει να γίνεται χρυσός».