26/04/2024

Κέρδισαν τις εντυπώσεις Πανετσίδου, Ξένος!

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η δεύτερη μέρα του «Karate-1» στο Αμβούργο όπου χτυπάει η καρδιά του ελληνικού καράτε με τη συμμετοχή αρκετών αξιόλογων και ταλαντούχων αθλητών της «γαλανόλευκης» αποστολής.

Η Βίκυ Πανετσίδου μετά το μετάλλιο στην Κωνσταντινούπολη πάλεψε σκληρά για να κατακτήσει ένα ακόμη στο Αμβούργο, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με την παρουσία της πάντως να κρίνεται εξαιρετικά θετικά, καθώς με την 5η θέση που πήρε θα μπει φουριόζα τον επόμενο μήνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Συγκλονιστικός ήταν ο Διονύσης Ξένος, άτυχος όμως ξανά… Σε μία κατηγορία με πλειάδα καλών καρατέκα ο ταλαντούχος πρωταθλητής άγγιξε το μετάλλιο, αφού πάλεψε  ηρωικά κερδίζοντας πέντε παιχνίδια όμως πριν το μετάλλιο ηττήθηκε. Εξίσου δυνατό τεστ και για τον Ξένο που συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά το νεαρό της ηλικίας του και τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Τα κορίτσια του Kata, οι αδερφές Κολινάκη και η Αλεξάνδρα Παππά, δοκιμάστηκαν κόντρα στην ομάδα της Κροατίας. Έχασαν το παιχνίδι αλλά κέρδισαν εμπειρίες και εντυπώσεις ώστε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα για να πάνε με άλλο αέρα το Παγκόσμιο του Λιντς.

Από μία νίκη πέτυχαν και οι καρατέκα Λιάσκου και Πλαστράκη. Οι Ελληνίδες νίκησαν τα πρώτα τους ματς όμως δεν τα κατάφεραν στα δεύτερα αμφότερες.

Όσον αφορά τους Μαργαριτόπουλο και Τζάνο για τα συν και πλην 84 αντίστοιχα θα ριχτούν στη μάχη αύριο νωρίς το πρωί…