20/04/2024

Θα αφιέρωνες ένα λεπτό για να φτιάξεις ένα καλύτερο σώμα;

Ένα λεπτό μόνο θα χρειαστεί για να διαβάσεις αυτό το άρθρο…και να δεις πως φορώντας απλά μια μπλούζα ή ένα κολάν EMANA θα καλυτερεύσει η κυκλοφορία σε όλο σου το σώμα, θα βελτιώνεται η υγεία σου ενώ θα ενισχύεται η αντοχή και οι επιδόσεις σου στα αθλήματα.

Η λειτουργία τους είναι απλή και φυσική: Όταν το φοράς οι βιοκρύσταλλοι που εμπεριέχονται στο νήμα αντανακλούν πίσω στο σώμα την πιο ευεργετική ενέργεια που παράγεται και αποβάλει εκείνη των άπω υπερύθρων. Αυτή η ευεργετική ενέργεια βελτιώνει την κυκλοφορία σε βάθος 5 χιλιοστά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και η οποία δημιουργεί και τα άλλα ευεργετικά αποτελέσματα.
Έτσι βελτιώνεται και η θερμορύθμιση,η ικανότητα του σώματος να κρατάει σταθερή την θερμοκρασία του σε όλα τα σημεία.

Τα emana φοριούνται όλες τις ώρες, όχι απαραίτητα μόνο στην προπόνηση αλλά και στο σπίτι η στην δουλειά.Πιστοποιημένα διεθνώς για την υγεία με το έγκυρο ΟΕΚΟ-ΤΕΧ 100 κλάση 1, είναι απολύτως ασφαλή.

Το emana είναι το μόνο που δεν χάνει τις ιδιότητές του με τα πλυσίματα, διότι είναι το μόνο αυθεντικό που περιέχει τους βιοκρύσταλλους μέσα στο νήμα σαν αναπόσπαστο μέρος του (και όχι στην βαφή).

Έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε όλα τα αθλήματα αλλά και στην ομορφιά, αφού ενυδατώνει σταθερά την επιδερμίδα και μειώνει επιβεβαιωμένα την κυτταρίτιδα κατά 11% σε 30 ημέρες.

Τα emana είναι τα μόνα ρούχα (βγαίνουν μπλούζες, κολάν και γυναικεία καλσόν) που έχουν τρία χρόνια εγγύηση. Ναι, τρία χρόνια εγγύηση: το φοράς τρία χρόνια και όταν σχιστεί παίρνεις ένα καινούριο.

Διεθνώς καταξιωμένοι αθλητές, χρησιμοποιούν emana στην καθημερινότητα και στην προπόνηση.

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλης – ο TOP GUN του Ελληνικού Καράτε, παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Καράτε και με πάρα πολλές διακρίσεις και νίκες στο ενεργητικό του προτείνει σε όλους και όλες σας τα emana. Η emana.gr είναι χορηγός του Δημήτρη Τριανταφύλλη.

Τα emana δεν είναι καθόλου ακριβά για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν και την εγγύηση που τα συνοδεύει. Έχουν αρχική τιμή από 77 ευρώ αλλά όλοι οι αναγνώστες μας, μπορούν να αποκτήσουν τα emana με έκπτωση, εκμεταλλευόμενοι την συνεργασία του Δημήτρη Τριανταφύλλη με την emana.gr (Η έκπτωση είναι 10% και ισχύει για όλα τα προϊόντα του site ακόμα και για τα καλσόν omsa)

Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες: http://www.emana.gr/triantafyllis

Όσοι παραγγείλουν μέχρι τις 18 Οκτώβρη 2014 θα πάρουν και ένα δώρο-έκπληξη στο πακέτο του. (τι είναι; δεν μπορούμε να πούμε για να μην χαλάσουμε την έκπληξη)