23/04/2024

Η Shock Doctor επίσημα στην Ελλάδα

H Shock Doctor κάνει επιτέλους την εμφάνιση της στην Ελληνική αγορά.

Πριν από ένα χρόνο το Fightersdome παρουσίασε ένα μικρό δείγμα των προϊόντων εισάγοντας τις καταπληκτικές μασέλες Gel Max, οι οποίες ενθουσίασαν το μαχητικό κοινό με την άρτια κατασκευή τους.

 

Ένα χρόνο μετά το Fightersdome, μετά από συνομιλίες με την Shock Doctor, ανέλαβε την αντιπροσωπεία και αποκλειστική διακίνηση για την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Ο πρόεδρος της εταιρίας κ.Βασίλης Νικολακόπουλος δήλωσε τα εξής για την συμφωνία :

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία μας ανέλαβε να αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα την κορυφαία εταιρία προστατευτικού εξοπλισμού Shock Doctor. 

Πλέον όλοι οι Έλληνες αθλητές όλων των αθλημάτων μπορούν να απολαύσουν την μοναδική ποιότητα που έφερε την Shock Doctor στην κορυφή του κόσμου. 

Βλέποντας ότι ήδη πολλοί από εσάς ήδη χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σημαίνει ότι γνωρίζετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της  εταιρίας. 

Αυτό που θα σας διαβεβαιώσουμε τώρα εμείς είναι ότι θα φανούμε αντάξιοι της ευθύνης που αναλάβαμε, προσφέροντας ακόμα καλύτερες τιμές, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.»

 

Εκτός από μασέλες πλέον οι αθλητές θα έχουν πρόσβαση σε όλον τον εξοπλισμό της Shock Doctor, όπως επιγονατίδες, προστατευτικά μέσης, γιλέκα και σορτσάκια.

 

Τα προϊόντα της Shock Doctor στην Ελλάδα θα τα βρείτε στο  www.fightersdome.gr αλλά και στο e-shop www.shockdoctor.gr