20/04/2024

Η νέα καινοτομία στον αθλητισμό είναι τα ρούχα ΕΜΑΝΑ

Τα ΕΜΑΝΑ είναι ρούχα που εξωτερικά μοιάζουν με συνηθισμένα αθλητικά.Είναι εξαιρετικά άνετα και εύχρηστα και είναι εφαρμοστά, χωρίς ραφές. Αλλά τα emana προσφέρουν και άλλα ωφέλη στους αθλητές:

Βελτιώνουν την κυκλοφορία και την θερμορύθμιση εξασφαλίζοντας έτσι πιό σταθερή θερμοκρασία σε όλο μας το σώμα.

Η βελτίωση της κυκλοφορίας αποβάλει γρηγορότερα το γαλακτικό οξύ, αυξάνοντας έτσι την αντοχή του αθλητή και ευεργετώντας την υγεία του.

Τα ΕΜΑΝΑ μπορούν να φορεθούν στην προπόνηση αλλά και όλη την ημέρα στο σπίτι η σε άλλες δραστηριότητες.

Είναι απολύτως ασφαλή αφού έχουν το πιο έγκυρο πιστοποιητικό παγκοσμίως – το ΟΕΚΟ ΤΕΧ 100 κλάση 1.

Οι ιδιότητες του ΕΜΑΝΑ βασίζονται σε βιοκρυστάλλους που εμπεριέχονται στο νήμα. Οι βιοκρύσταλοι είναι ορυκτά και η λειτουργία τους είναι απλή και φυσική: επιστρέφουν στο σώμα την πολύτιμη ενέργεια των άπω υπερύθρων (που το ίδιο το σώμα του αθλητή αποβάλει). Η ενέργεια αυτή βελτιώνει την κυκλοφορία και την θερμορύθμιση και προσφέρει όλα τα άλλα ευεργετικά αποτελέσματα.

Τα emana είναι τα μοναδικά ρούχα νανοτεχνολογίας που δεν χάνουν ποτέ τις ιδιότητές τους με τα πλυσίματα (γιατί είναι τα μόνα που εμπεριέχουν τους βιοκρυστάλους στο ίδιο το νήμα και όχι στην βαφή.)

Προσφέρονται αποκλειστικά από το www.emana.gr και μέχρι τις 25 Αυγούστου σε προσφορά γνωριμίας, και μάλιστα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι για οποιοδήποτε λόγο.

(Για περισσότερη έκπτωση γράψτε στην παραγγελία και τον κωδικο ‘dt7000’)

emana 2