20/04/2024

Η ζωή του Karate Kid και η παταγώδης αποτυχία στην μεγάλη οθόνη

Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα κάνει η «Μηχανή του Χρόνου» για τον ήρωα τον παιδικών μας χρόνων τον Ντάνιελ Λαρούσο ή αλλιώς Ραλφ Μάτσιο. Διαβάστε απόσπασμα του άρθρου.

«Ο Ραλφ Μάτσιο, ο ηθοποιός που συνδέθηκε άρρηκτα με την ταινία «Karate Kid», δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που όλοι περίμεναν. Η οικογένειά του ήταν πάντα η προτεραιότητα του και η κινηματογραφική του καριέρα ερχόταν σε δεύτερη μοίρα. Γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 1961, γεγονός που σημαίνει ότι σε λίγες εβδομάδες κλείνει τα 53. Στο μυαλό όλων όμως, θα είναι πάντα έφηβος. Γι’ αυτό δεν φταίει μόνο η εξαιρετικά νεανική του εμφάνιση, αλλά η ερμηνεία του ως ο 15χρονος Ντάνιελ Λαρούσο. Ο πατέρας του, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον γιο του, είναι ελληνικής και ιταλικής καταγωγής. Ο Ραλφ μεγάλωσε σε μία πολύ δεμένη οικογένεια που δεν τον άφησε να παρασυρθεί από το Χόλιγουντ. Παρουσίασε από μικρή ηλικία ενδιαφέρον για το θέατρο και τον κινηματογράφο, με συχνές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις του σχολείου. Μάλιστα, έκανε μαθήματα χορού από την ηλικία των τριών ετών».

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ: http://www.mixanitouxronou.gr/o-ntaniel-san-o-karate-kid-pou-emine-sta-azitita-pantreftike-tin-kopela-pou-gnorise-15-chronon-ke-vgike-stin-epikerotita-otan-chorepse-sto-dancing-with-the-stars/