29/03/2024

Η ελληνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Shinkyokushinkai

Διαβάστε την ανακοίνωση για την ελληνική αποστολή που θ’ αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών στο Βίλνιους της Λιθουανίας.


Αναλυτικά: «Το ελληνικό Shinkyokushinkai θα συμμετάσχει στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών  Shinkyokushinkai/kyokushinkai στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 13-14 Απριλίου που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Shinkyokushinkai/kyokushinkai ΕΚΟ της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai WKO.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τρεις αθλητές. Έναν προπονητή και έναν διαιτητή. Οι Έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν είναι ο Σείτης Μάνος στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών 75-85 κιλά, ο Τσαμπικάκης Σπύρος στην κατηγορία κούμιτε 85 – 95 κιλά και ο Παπανικολάου Ηλίας στην κατηγορία κούμιτε Ανδρών +95 κιλά.

Και οι τρεις αθλητές ανήκουν στο Σύλλογο Τιτάνες Ρόδου με προπονητή τον Σείτη Μάνο όπου θα αγωνιστεί και ο ίδιος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Προπονητής της ελληνικής Ομάδας θα είναι ο Ταμουρίδης Χρήστος. Διαιτητής της ελληνικής αποστολής ο Διεθνής Διαιτητής Shihan, Γιώργος Κοσμίδης ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους 22 διαιτητές (Νο.6) που κλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Οργάνωση να διαιτεύσει στο Πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης όπου ο Αρχηγός Εκπρόσωπος και Branch Chief Ελλάδος Γιώργος Κοσμίδης θα λάβεις μέρος. Η Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai εύχεται καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή.«