27/04/2024

Η Ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Full Contact στην Ιαπωνία

Για την μακρινή  Οσάκα της Ιαπωνίας αναχωρεί η εθνική ομάδα του Shinkyokushinkai όπου θα συμμετάσχει στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Full Contact όπου διοργανώνεται από την Παγκόσμια Οργάνωση Full Contact  με την συμμετοχή πολλών οργανώσεων που καλλιεργούν το άθλημα πλήρους επαφής από όλο τον κόσμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Titans Dojo της Ρόδου θα συμμετάσχει ο Πρωταθλητής-εκπαιδευτής Sensei Σείτης Μάνος ο  οποίος θα αγωνιστεί στα -85 Ανδρών.Είναι η τρίτη του συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ιαπωνία καθώς έχει λάβει μέρος στα παγκόσμια πρωταθλήματα του Shinkyokushinkai το 2007 και το 2011 και έχει μεγάλη εμπειρία.

Την πρώτη του συμμετοχή θα έχει ο Πρωταθλητής Senpai  Φλώρης Μπογδάνος στα -85 κιλά Ανδρών.Την ομάδα θα συνοδέυσει ο Sensei  Παπαβασιλείου Νίκος ο οποίος θα αναλάβει το κοουτσάρισμα των αθλητών.

Οι πρωταθλητές μας έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, έχοντας κληρωθεί με πρωταθλητές Ιαπωνίας που θα αγωνίζονται εντός έδρας με το 80% των κρίτων να είναι και αυτοί Ιάπωνες.

Παρόλα αυτά η εμπειρία των αθλητών μας είναι τεράστια και η αισιοδοξία και ψυχολογία είναι πολύ καλή. Ο  Sensei Σείτης θα εκπροσωπήσει τον αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan Γιώργο Κοσμίδη σε όλες τις συναντήσεις με την ηγεσία του παγκόσμιου Shinkyokushinkai.

Η ομάδα του titans dojo και η ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους   χορηγούς του Titans Dojo χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή της ομάδας καθώς δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις ή κρατική βοήθεια. 

Συγκεκριμένα τους: 
Bardos wood (Fotis Mpardos)
Marcos&George (Σοφια Μιχελλαρακη)
ΕΚΟ Χατζημανωλης
FinnCafe (Socrates Taher)
Κομμωτήριο Παπαβασιλείου (Papavasiliou Nikos)
Cool Systems
Honda Motoral (Georgia Kavasila)
Κυπριώτης Κοντέινερ 
Κασαπης Ελαστικα (Kasapis Marios)
Express Service (Giannis Artemis Koufou)
Jasper

Ο αρχηγός εκπρόσωπος και η ένωση εκπαιδευτών του ελληνικού Shinkyokushinkai ευχονται στην ελληνική αποστολή καλή επιτυχία».