25/04/2024

Επιτυχίες για το SOLAR-ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ακόμα μία φορά ο Σύλλογος μας SOLAR-ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,συνεπής στην δέσμευση του για συνεχή παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του καράτε και ειδικότερα του Σότοκαν  Καράτε, συμμετείχε στις 09/04/2016 στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ κύπελλο Σότοκαν Καράτε ΑΝΔΡΩΝ που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης -Άνω Λιόσια από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε(Ε.Λ.Ο.Κ).

Στην αποστολή συμμετείχε ένας αθλητής του συλλόγου ο οποίος κατάφερε να υπερβεί τον εαυτό του, εκπροσωπώντας πανάξια τον σύλλογο ,το νησί  και τους συναθλητές του, καταφέρνοντας να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ό,τι στο εν λόγω πρωτάθλημα αγωνίστηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του καράτε με πανελλήνιες και διεθνής επιτυχίες.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και ο προπονητής Τριανταφύλλου Νίκος ευχαριστούν  όλους τους γονείς (χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό) και αθλητές για τον ζήλο και την αφοσίωση που δείχνουν στην προπόνηση και τις αρχές του karate-do κάτω από την ομπρέλα της Ιαπωνικής ομοσπονδίας Shotokan karate international (S.K.I.F) .

Μιας και ο σύλλογος διανύει μόλις το δεύτερο έτος λειτουργίας του,και μετά τις επιτυχίες και των κοριτσιών που προηγήθηκαν , μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι τα καλύτερα έρχονται.

Αναλυτικά  ο αθλητής μας ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ   κατέκτησε τις εξής θέσεις:

1)ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ-ΚΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ

2)ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ-ΚΑΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

3)ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ-KUMITE ΑΝΔΡΩΝ +84kg

4)ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ -SHOBU IPPON KUMITE OPEN KATEGORY
…………………..
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ FIGHTSPORTS
………………………
ΕΧΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΓΙΑ PROMO ΒΙΝΤΕΟ;;

Σούπερ προσφορά μέχρι τέλη Απριλίου!Καταχώρησε την σχολή σου στον μεγαλύτερο οδηγό μαχητικών σχολών της Ελλάδoς:http://goo.gl/nz22Sv.

Στείλε inbox στην σελίδα του fightsports.gr στο facebook:https://www.facebook.com/fightsports.gr ή ένα email στο info@fightsports.gr και θα σε ενημερώσουμε πως να…βάλεις την σχολή σου στην δράση…