26/04/2024

Επιτυχίες για την ελληνική αποστολή στην Πολωνία

Με δυο ζώνες στις αποσκευές επιστρέφει η ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο παγκόσμιο κύπελλο της International Budokai Union Kyodokyokushin.


«Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία.

Η ελληνική αποστολή κατάφερε να αποσπάσει δυο σημαντικές νίκες με τον Δημήτρη Μπακόλα που διεκδίκησε την παγκόσμια επαγγελματική ζώνη στο Kyodokyokushin και τον Σωτήρη Τζιβελή που διεκδίκησε σε Κ1 Super Fight την ζώνη του IBU KickBoxing Champion.

O Δημήτρης Μπακόλας ολοκλήρωσε τον αγώνα καθαρά σε δυο γύρους με φανερή υπεροχή και ο Σωτήρης Τζιβελής  κέρδισε από εγκατάλειψη του αντιπάλου του στον πρώτο γύρο.

Την αποστολή συνόδευαν ο εκπρόσωπος  της IBU στην Ελλάδα Αντώνης Γιαννακίδης που εκτέλεσε στο πρωτάθλημα και χρέη κεντρικού διαιτητή και ο εκπρόσωπος νοτίου Ελλάδος Σταύρος Ασσέρ.

Οι δυο εκπαιδευτές συμμετείχαν παράλληλα με επιτυχία σε προαγωγικές εξετάσεις μαύρης ζώνης 4 Dan στο Kyodokokushin που διεξήχθησαν στο αρχηγείο της IBU στις 26 Νοεμβρίου.

Σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια βοήθησαν οι χορηγοί της αποστολής Kinesis Gym , Kinesis FightClub, Beer House Art Café, Force1, Seven Hellas, Domino Shop και το Macron Store Thessaloniki.»