28/03/2024

Επιτυχίες για την Εθνική Ashihara Καράτε

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσε η εθνική ομάδα τού Ashihara international Karate organization στους παγκόσμιους αγώνες που διεξήχθησαν στον Gyor τής Ουγγαρίας, καταφερνοντας να κατακτήσει 3 χρυσά Μετάλλια, 1 ασημένιο,  1 τέταρτη θέση, 5 Πέμπτες θέσεις, 1 έβδομη και 2 όγδοες. Οι κατηγορίες αποτελούνταν από 12 έως 16 αθλητές. Αναλυτικά:


«Οι κανονισμοί ήταν σε full contact Ashihara rules, ίσως ότι πιο σκληρό έχει να επιδείξει το παγκόσμιο καράτε. Για να πλασαριστεί κάποιος στην τετράδα των μεταλλίων,  έπρεπε να παίξει πρώτα 4 αγώνες με full contact κανόνες χωρίς προστατευτικά.

Οι Έλληνες εντυπωσίασαν και για το μαχητικό τους πνεύμα,  κάτι που εντυπωσίασε και τους ξένους συμμετέχοντες, αφού ακόμα και αθλητές με μικρές ζώνες,  μόλις πορτοκαλί και μπλε,  στάθηκαν απέναντι σε αθλητές με μαύρες ζώνες και τεράστια εμπειρία χωρίς να φοβηθεί ούτε στιγμή κανένας τους.

Επίσης η ελληνική αποστολή εκθειάστηκε από όλους για το ήθος που επέδειξαν τόσο οι αθλητές, όσο και το προπονητικό team.

Γυρίζοντας Ελλάδα με μεγάλη εμπειρία πλέον, ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και περηφάνια, κοιτώντας τα επόμενα μεγάλα τουρνουά του πιο σκληρού καράτε παγκοσμίως».