29/03/2024

Επιτυχίες για Ανδρεανίδου – Κακαζιάνη

Ανακοίνωση εξέδωσε το Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου.


Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ελληνικής εθνικής ομάδας του Shinkyokushinkai στο Διεθνές Τουρνουά Full Contact «Batumi Open-Caucasus Cup 2019» που διοργανώθηκε στο Μπατούμι της Γεωργίας από την εθνική Ομοσπονδία Full Contact Karate υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Μπέλλα Ανδρεανίδου και Καρολίνα Κακαζιάνη κατέκτησαν 3ες θέσεις -χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες Γυναικών  -60 κιλά και +60 κιλά αντίστοιχα.

Και οι δυο πρωταθλήτριες αγωνίστηκαν με σθένος και υψηλό μαχητικό πνεύμα αποδεικνύοντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση. Άτυχος στάθηκε όμως ο Έλληνας πρωταθλητής Νίκος Μαναβέλας, ο οποίος παρά την πολύ καλή του εμφάνιση δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Η ελληνική αποστολή απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για το υψηλό αγωνιστικό και τεχνικό της επίπεδο από τους παρευρισκομένους, παρότι βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες διεθνείς συμμετοχές.

Για αυτό το λόγο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ανδρεανίδου Μπέλλα απέσπασε από την επιτροπή διαιτησίας το βραβείο για το καλύτερο μαχητικό πνεύμα.Το κοουτσάρισμα τον ελλήνων αθλητών ανέλαβε ο Branch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδης,καθώς ο Sensei Κουφός Άγγελος δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή.

Οι διεθνείς μας αποκόμισαν εμπειρίες σε αγωνιστικό επίπεδο και τεστάρισαν τις δυνάμεις τους σε ένα δυνατό τουρνουά ευρωπαϊκού επιπέδου, όπου αρκετοί ξένοι αθλητές που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν τον επόμενο μήνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Shinkyokushinkai στο Τόκυο της Ιαπωνίας.

Τόσο ο Αρχηγός Εκπρόσωπος-Branch Chief Shihan Γιώργος Κοσμίδης όσο και ο Branch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδης μείνανε πλήρως ικανοποιημένοι από την απόδοση των ελλήνων αθλητών θέτοντας νέους στόχους και συμμετοχές και σε άλλες διοργανώσεις.

Στο κομμάτι της διαιτησίας ο Διεθνής Διαιτητής  Shihan Γιώργος Κοσμίδης για 6η συνεχόμενη χρονιά  ενίσχυσε το σώμα διαιτησίας του Πρωταθλήματος ως κεντρικός διαιτητής, ενώ τις υπηρεσίες της πρόσφερε η Διεθνής κριτής Sensei Ειρήνη Σκαπή, η οποία απέσπασε εξαιρετικά σχόλια για την πορείας της.

Μεγάλη η τιμή για τον Έλληνα εκπρόσωπο Shihan Γιώργο Κοσμίδη να βρίσκεται το όνομα του στα πτυχία των νικητών ως international Referee, στα οποία υπέγραψαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Full Contact της Γεωργίας Shihan Avtandil Shengelia και το μέλος της Επιτροπής διάιτησιας της ευρωπαικής οργάνωσης Shinkyokushinkai Shihan Alexander Goncharenko.

Η διεξαγωγή των αγώνων έγινε σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο ενώ η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και τεχνικά με ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο από τους συμμετέχοντες αθλητές των 7 χωρών.

Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με όλους τους αρχηγούς των χωρών όπου αναφέρθηκε η συνδιοργάνωση του κυπέλλου της Αργούς «ΑRGO Cup» που θα γίνει στον Βόλο τον Οκτώβριο του 2020,με την πολύτιμη στήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού της Γεωργίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου υπό την αιγίδα της ΠΟΚ.

Την επόμενη μέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκε  αγωνιστικό σεμινάριο στη παραλία του Mπατούμι με την συμμετοχή αθλητών των ξένων χωρών όπου διεύθυναν εκτός των υπολοίπων αρχηγών εκπροσώπων, ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης και ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης».

 

 

 

 

Οι ισχυροί δεσμοί φιλίας που έχουν ο Έλληνας εκπρόσωπος Shihan Γιώργος Κοσμίδης και ο Branch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδης  με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Irakli Dolaberidze και τον Shihan Avtandil Shenghelia,Πρόεδρο τη Γεωργιανής Οργάνωσης Shnkyokushinkai , για πάνω από 20 χρόνια αποδεικνύεται από την αγαστή συνεργασία και εκ μέρους στήριξη τους στα Summer Camp.

Ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο χορηγό της εθνικής ομάδος κ.Στοφόρο Περικλή και την «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Τρικάλων» για την στήριξη στους έλληνες αθλητές.