19/04/2024

Επιτυχία της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου στο Πανελλήνιο Κύπελλο κλάδου άθλησης Βody Contact

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου(Υπέρτατη-Αλήθεια- Συνεργασία) στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing και Κλάδων Άθλησης που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing,το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση αλλά και αγώνες του κλάδου άθλησης Body Contact μετά την αναγνώριση από την Γ.Γ.Αθλητισμού, στον οποίο ο σύλλογος μας είναι μέλος.

Η Ακαδημία συμμετείχε με την αθλήτρια Κακαζιάννη Καρολίνα και κατέκτησε την 2η θέση στη κατηγορία Open Κουμιτε Γυναικών.Μια πολύ καλή παρουσίαση της αθλήτριας μας δείχνοντας το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο.

Την διαιτησία του Πανελληνίου Κυπέλλου Body Contact ανέλαβε ο υπεύθυνος Διαιτησίας του Κλάδου Άθλησης,μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Body Contact και  Διευθύνων Προπονητής της Ακαδημίας Shihan Κοσμίδης Γιώργος με τους εκπαιδευτές κριτές Sensei Κοσμίδου Βίκυ,Senpai Ποζαπαλίδης Ηρακλής και ο Senpai Ταμουρίδης Χρήστος.

Επίσης το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΚ κ.Τριανταφύλλου Μιχάλη και τον Αντιπρόεδρο Μαυρομάτη Αντώνιο και συζητήσανε για την ανάπτυξη του Body Contact στην Ελλάδα.Επόμενη διοργάνωση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact που διοργανώνει ηΑκαδημία την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς».