28/03/2024

Εξαιρετική παρουσία του Α.Σ Ωρίωνα Βόλου στο ULTIMATE CHALLENGE

Την Κυριακή 30-06-2013 ο Αθλητικός Σύλλογος Ωρίωνας Βόλου συμμετείχε στο Πρωτάθλημα πολεμικών αθλημάτων THE ULTIMATE CHALLENGE που έγινε στο V.I.P.HALL στα Σεπόλια υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ..Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 25 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και πάνω από 150 αθλητές και έγιναν ερασιτεχνικοί αγώνες Kyokushin kan knock down,Thai Boxing,Muai Thai με πολύ σκληρούς και δυνατούς κανόνες και επαγγελματικοί αγώνες στα παραπάνω αγωνίσματα οπού Επίλεκτοι αθλητές αγωνίστηκαν για την διεκδίκηση της Επαγγελματικής Ζώνης The Ultimate Challenge H1 .Ο Α.Σ.Ωριωνας Βόλου συμμετείχε στους ερασιτεχνικούς αγώνες με 4 αθλητές οι όποιοι πήραν 5 χρυσά μετάλλια. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Τορης στο Kyokushin kan kumite στα 45 κιλά, ο Ρουφατ Γκουσεινιδης στα 75 κιλά ανδρών έπαιξε και στο Kyokushin kan knock down kumite και στο Thai Boxing και πήρε και στα δυο στυλ χρυσό μετάλλιο. Στο Τhai boxing ανδρών έπαιξαν ο Phillippe Kniozizi στα 85 κιλά και ο Γιώργος Κωνσταντοπουλος στα 105 κιλά και οι δυο κατέκτησαν χρυσά μετάλλια. Στους επαγγελματικούς αγώνες ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ για τη Ζώνη Η1 συμμετείχε ο εκπαιδευτής του συλλόγου Sensei Enzo Scibelli στα -85 κιλά και κατέκτησε την επαγγελματική Ζώνη στο KYOKUSHIN-KAN knock-down.
Όλοι οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες ήταν πολύ σκληροί και οι αθλητές του Ωρίωνα αγωνίστηκαν με δυναμισμό ,αντοχή και πείσμα και κατέκτησαν το πιο ψηλό σκαλί και ένιωσαν περήφανοι και χαρούμενοι.
Ο εκπαιδευτής του συλλόγου Sensei Enzo Scibelli ,οι αθλητές και οι γονείς τους θέλουν να συγχαρούν όλους τους διοργανωτές αυτού του event και να τους ευχαριστήσουν για τις ευκαιρίες που δίνουν στους αθλητές μας να συμμετέχουν σε αγώνες και διοργανώσεις ώστε να βελτιώνονται και να αποκτούν συνέχεια καινούργιες εμπειρίες.
Επόμενος στόχος του συλλόγου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin που θα γίνει στη Βουλγαρία τον Οκτώβριο οπού η αγωνιστική ομάδα του Ωρίωνα και ο εκπαιδευτής τους θα είναι εκεί.

1059354_170751506438983_348593699_n