26/04/2024

Δύο νίκες μία ήττα για Γιδάκο στα Κ1 Series Α

Στο Κ1 Series Α βρίσκεται ο Νίκος Γιδάκος που αγωνίστηκε στο τουρνουά της Χιλής και πήρε τρεις προκρίσεις, ωστόσο ηττήθηκε στον τέταρτο αγώνα. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην σελίδα του. 


«Τέλος για σήμερα μία ανάσα από τον τελικό του pool μου με συμμετοχή 101 αθλητών στην κατηγορία μου. Αναλυτικά πέρασα τον πρώτο γύρο χωρίς αντίπαλο στον δεύτερο 6-3 τον Ιάπωνα, στον τρίτο 5-3 τον Αργεντίνο, στον τέταρτο έχασα 3-1 από τον Τούρκο, σε ένα δυνατό και κοντινό παιχνίδι.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον δάσκαλο Μ.Χατζηλιαδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην γωνία μου και φτάσαμε μέχρι εδώ μαζί σήμερα. Τους συναθλητές μου που με εμψύχωναν κατά την διάρκεια των αγώνων μου και τους εύχομαι καλή επιτυχία για σήμερα.

Και τέλος την οικογένεια μου που είναι στήριγμα σε όλη την προσπάθεια μου και φυσικά όλους εσάς για τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τέλος για σήμερα μία ανάσα από τον τελικό του pool μου με συμμετοχή 101 αθλητών στην κατηγορία μου. Αναλυτικά πέρασα τον 1ο γύρω bye (Χωρίς αντίπαλο) στον 2ο 6-3 τον Ιάπωνα 🇯🇵 3ο 5-3 Αργεντινή 🇦🇷 4ο έχασα 3-1 Τουρκία 🇹🇷 σε ένα δυνατό και κοντινό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον δάσκαλο Μ.Χατζηλιαδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην γωνία μου και φτάσαμε μέχρι εδώ μαζί σήμερα. Τους συναθλητες μου που με εμψυχώναν κατά την διάρκεια των αγώνων μου και τους εύχομαι καλή επιτυχία για σήμερα. Και τέλος την οικογένεια μου που είναι στήριγμα σε όλη την προσπάθεια μου και φυσικά όλους εσάς για τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα! Oss #karate #k1_SeriesA #Chile🇨🇱 #Spartanwarriors #Greece🇬🇷 #F16

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gidakos Nikos (@gidakosnikos) στις