26/04/2024

Δυνατή συμμετοχή του Α.Σ. KYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ στο 4ο Winter Camp

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε το 4th  Winter Camp της Kyokushinkai Budokan Hellas στην πανέμορφη λίμνη πλαστήρα στις 7-8 Φεβρουαρίου 2015. Η συμμετοχή ήταν υψηλή καθώς ξεπερνούσε τους 75 αθλητές, από συλλόγους της Λάρισας του Παλαμά Καρδίτσας της Θεσσαλονίκης της Λαμίας της Αθήνας του βόλου και του Κιλκίς.

Οι προπονήσεις είχαν ως σκοπό την ανάπτυξη του τεχνικού επιπέδου των αθλητών με βάση το παραδοσιακό kyokushinkai και τεχνικές knock down ανεπτυγμένες από το παραδοσιακό kyokushin επίσης οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν και τεχνικές ninjutsu.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο  Hanshi Νικόλαος Βαρελόπουλος 8 DAN πρόεδρος της Kyokushinkai Budokan Hellas και ο δάσκαλος όλων των παλιών δασκάλων που υπάρχουν σήμερα στο kyokushinkai.

Ο Hanshi Νικόλαος Βαρελόπουλος 8 DAN μαζί με τους εκπρόσωπους της Ελλάδας  Sihan Γαλλιό Κων/νο 5 DAN και Sensei Τζήρα Αθανάσιο 4 DAN δίδαξαν παραδοσιακό kyokushinkai Kihon (βασικές τεχνικές) και τεχνικές Kumite (ελεύθερος αγώνας χωρίς προστατευτικά) το μάθημα των μικρών αθλητών επιμελήθηκε από τον Sensei Δαλαμάγκα Γιώργο 3 DAN. Το μάθημα του ninjutsu έγινε από τον Shidoshi Αθανάσιο Καπνά 6 dan ninjutsu.

Ο Α.Σ. KYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 23 αθλητές και αθλήτριες: Περδικούλης Γεώργιος, Περδικούλης Νικόλαος, Τσαϊλά Κλαίρη, Τσαϊλά Ματίνα, Αναστασόπουλος Βασίλης, Αναστασοπούλου Νεφέλη, Καλώνης Αθανάσιος, Ευαγγέλου Ηλίας, Λιοπρασίτης Γιάννης, Λιοπρασίτης Χρήστος, Καρακώστας Γιάννης, Κυρίτσης Γεώργιος, Κόρακας Αλέξης, Χαλντούπης Βασίλειος, Γκράβα Εβελίνα, Παπανικολάου Νικόλαος, Παπαευστρατίου Κυριακή, Συτζιάκης Αθανάσιος, Λέτσα Φανή, Αχιλαδέλλη Μαρία, Γεωργουλοπούλου Σπυριδούλα, Μήλλος Φίλλιπος, Μήλλος Λεωνίδας.

παίρνοντας πολλά καλά λόγια για την τεχνική τους καταρτιση και το ήθος τους από τον  Hanshi Νικόλαο Βαρελόπουλο 8 DAN . Συγχαρητήρια δέχτηκαν και οι δάσκαλοι του  Α.Σ. KYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ Shihan Γαλλιός Κων/νος 5 DAN, Sensei Τζήρας Αθανάσιος 4 DAN και Sensei Δαλαμάγκας Γιώργος 3 DAN για την δουλειά και την υπομονή τους που προβάλλεται μέσω των αθλητών τους.

winter camp karate larisas 1