25/04/2024

Διεθνές Τουρνουά Full Contact Batumi open-Caucasus Cup 2019

Για το Μπατούμι της Γεωργίας αναχωρεί την Παρασκευή 27η Σεπτεμβρίου η Ελληνική εθνική ομάδα του Shinkyokushinkai,όπου θα συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Full Contact «Batumi Open-Caucasus Cup» που διοργανώνει η Γεωργιανή Ομοσπονδία Full Contact υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας. Αναλυτικά:


«Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τρεις αθλητές,την Πρωταθλήτρια Μπέλλα Ανδρεανίδου  από τον Α.Σ. Αριστοτέλη Κιλκίς (του Μελικιάδη Οτάριο),η οποία θα αγωνιστεί στα -60 κιλά Γυναικών, την πρωταθλήτρια Καρολίνα Κακαζιάννη η οποία θα αγωνιστεί στα +60 κιλά Γυναικών και ο Πρωταθλητής Μαναβέλας Νίκος ο οποίος θα αγωνιστεί στα -80 κιλά Ανδρών και οι δύο αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai (του Γιώργου Κοσμίδη).Οι πρωταθλητές μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους κατά τους θερινούς μήνες με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα σκληρό, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των αγώνων πλήρους επαφής και ευελπιστούν σε μια δυναμική εμφάνιση.

Στο εν λόγω Τουρνουά συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και των Βαλκανίων με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία.

Της Ελληνικής αποστολής θα ηγηθεί ο Βολιώτης Διεθνής διαιτητής και Αρχηγός εκπρόσωπος- Branch Chief του Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan Γιώργο Κοσμίδη  με τον Branch Chief Shihan Μελικιάδ Οταρίο την Διεθνή Διαιτητή Sensei Ειρήνη Σκαπή και τον Sensei Άγγελο Κουφό , ως προπονητή -Κωουτς της Ελληνικής Ομάδος.

Ο Γιώργος Κοσμίδης, ως Κεντρικός Διαιτητής,επίσημος προσκεκλημένος για 6η συνεχή χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ενώ μαζί και με την Sensei Ειρήνη Σκαπή, με τον Shihan Οτάριο Μελικιάδη και τον Sensei Άγγελο Κουφό θα παρευρεθούν στην συνέντευξη τύπου του Υπουργού Αθλητισμού και στην συνάντηση των διοικητικών παραγόντων του Υπουργείου αθλητισμού της Γεωργίας,όπου θα αναφερθούν στην κορυφαία διοργάνωση του Διεθνές Κυπέλλο ΑΡΓΩ, που θα γίνει στον Βόλο αρχές του νέου χρόνου.

Μετά την συνέντευξη τύπου θα ακολουθήσει , επίσημο γεύμα παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού. Επίσημες επιστολές στον Έλληνα εκπρόσωπο θα παραδώσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού Ηrakli Dolaberidze(προσωπικός φίλος των ελλήνων Shihan) τις οποίες με την σειρά του θα παραδώσει στον Δήμαρχο Βόλου κ.Αχιλλέα Μπέο και στην Αντιπεριφερειάρχη κ.Δωροθέα Κολυνδρίνη για την από κοινού οργάνωση του Διεθνούς Κυπέλλου «ΑRGO CUP 2020» που θα γίνει στον Βόλο.
Ο Αρχηγός Εκπρόσωπος και Branch Chief Γιώργος Κοσμίδης ευχαριστούν θερμά τον μεγάλο χορηγό «Αποκατάσταση Τρικάλων» κ Στοφόρο Περικλή για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων των Ελλήνων αθλητών».