19/04/2024

Διακρίθηκε ο «‘Άθλος Περιστερίου» στο Πανελλήνιο!

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε για τις μικρότερες ηλικίες διακρίνονται τα ταλέντα, οι καρατέκα που «αύριο» θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο εξωτερικό. Ειδικά, δε, από τη στιγμή που το άθλημα έγινε Ολυμπιακό, τότε αυτόματα ο πήχης ανέβηκε κι άλλο.

Τον πήχη σήκωσε και ο «Άθλος Περιστερίου» που είχε εξαιρετική παρουσία στο μίτινγκ του σαββατοκύριακου. Ακολουθεί ανακοίνωση όσον αφορά τις συμμετοχές και τις επιτυχίες:

«Σπουδαίες διακρίσεις για τους αθλητές του «Άθλου Περιστερίου» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε εφήβων-νέων & U21, που έγινε στις 1 & 2 Οκτώβρη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων!

Συγκεκριμένα κατέκτησαν:

Χρυσό μετάλλιο ο Παναγιώτης Καψάλης στα Κάτα εφήβων, ασημένιο μετάλλιο ο Αλέξανδρος Χαλκιάς στο Κούμιτε νέων ανδρών -55Kg και χάλκινο μετάλλιο ο Γιώργος Ιακώβου στα Κάτα ανδρών U21.

Ταυτόχρονα, τα παιδιά κέρδισαν το πλεονέκτημα της μοριοδότησης για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ο Παναγιώτης Καψάλης και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα με πρώτο σταθμό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις αρχές του 2017!

Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο Αστέριος Τρυγώνης και η Ζωή Λυμπερτού.

Ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Τσιακμάκης δήλωσε πως η μεθοδική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών του «‘Αθλου Περιστερίου».

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, όπως και στους γονείς τους για την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά και στο σύλλογο!

«Αθλος Περιστερίου» – Καρυάτιδος 47 – 210 5775745″

athlos-peristeriou