27/04/2024

Δημήτριος Μουλαβασίλης: Στόχος μου το Βαλκανικό

Θετική παρουσία και απολογισμός με δεύτερη θέση, για τον Δημήτρη Μουλαβασίλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε , στα + 84 κιλά, με τον ίδιο να δηλώνει αποκλειστικά στο Fightsports. gr, ευχαριστημένος από την παρουσία του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου και στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τρεις δυνατούς αγώνες(8-0,8-0,5-2) , μέχρι να φτάσω στον τελικό. Εκεί έπαιξα μ’ έναν πολύ καλό αθλητή, τον Σπύρο Μαργαριτόπουλο, σ’ έναν δυνατό αγώνα που έληξε 3-3 και οι διαιτητές έδωσαν την νίκη σ’ εκείνον. Οπότε κατέλαβα την δεύτερη θέση», μας τόνισε αρχικά ο νεαρός αθλητής που συνέχισε μιλώντας για τον επόμενο στόχο του. « Επόμενος στόχος μου είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα -21 που θα διεξαχθεί στην Σερβία, 28 Μαρτίου. Εκεί ελπίζω και φέτος, να καταλάβω την πρώτη θέση και τον χρυσό μετάλλιο, όπως στην Κύπρο».

Τέλος ο Μουλαβασίλης αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του όσον αφορά την διοργάνωση. « Μπορώ να πω ήταν αρκετά καλά οργανωμένο. Το επίπεδο και φέτος ήταν ψηλό και οι συγκινήσεις πολλές».

.