27/04/2024

Δημήτρης Τριανταφύλλης: Έχω μάθει να μην τα παρατάω!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Μαχητής του καράτε αλλά και της ζωή ο Δημήτρης Τριανταφύλλης επανήλθε από σοβαρό τραυματισμό με μία πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως η επιμονή ανταμείβεται. Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος καρατέκα παραμένει αήττητος σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο σαν έφηβος και νέος, σε επίπεδο ανδρών από το 2000 που έγινε 18 χρονών έως και σήμερα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

« Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο στόχο μου και καλά προετοιμασμένος, δεδομένου ότι προέρχομαι από δύσκολο χειρουργείο δεύτερη φορά στο γόνατο. Αυτό φάνηκε λίγους μήνες πριν, φτάνοντας στον ημιτελικό ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου στα World Combat Games.

Είναι γεγονός όσοι με γνωρίζουν καλά πως δεν τα παρατάω ποτέ, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχω τους στόχους μου. Το ίδιο συμβαίνει και στην ζωή μου, αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που μου παρουσιάζονται», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής που συνέχισε ευχαριστώντας αυτούς που τον στηρίζουν.

«Θα πρέπει να αναφερθώ στα άτομα που συμπληρώνουν το παζλ στην απαιτητική ζωή που έχω, τόσο από άποψη εργασίας, όσο και από τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ευχαριστώ σ’ όλη την οικογένεια, ιδιαίτερα στην σύζυγο μου Κατερίνα, η οποία είναι το στήριγμα εμένα και της κόρης μας Φαίδρας. Επίσης στον δάσκαλο μου Άρη Κραββαρίτη, τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκουβούση, καθώς και όλους τους συναθλητές, παράγοντες της ΕΛΟΚ, οι οποίοι με στήριξαν μετά τον τραυματισμό μου.

Την φυσιοθεραπευτική μου ομάδα Βιοανάκτηση και Κώστα Γλάρο, Γεωργία Τσότσου. Τον εργοφυσιολόγο και συνεργάτη μου στο ΟΑΚΑ Biofit Γιώργο Βαβέτση, τον γιατρό Λάκη Νικολάου, την ορθομοριακή διατροφή Super Health και τον Γιώργο Μινούδη, την Arawaza Hellas και τον Λάμπρο Λίτο, καθώς και όλους όσους ανήκουν και προσφέρουν έργο στην οικογένεια Triantafyllis team, τόσο στο Γαλάτσι(κουντουριωτου 98), όσο και στο ΟΑΚΑ Καράτε Biofit(κλειστό γήπεδο μπάσκετ).

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την έγκυρη σελίδα σας για την φιλοξενία και σας υπόσχομαι ότι θα έχουμε δυνατή συνέχεια στο εξωτερικό πλέον.

Τον κόσμο που με στήριξε στον Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε.  Μία άρτια διοργάνωση φέτος απ’ όλες τις απόψεις. Συγγενείς, φίλους, μαθητές που με στηρίζουν ώστε να συνεχίζω το έργο για το οποίο έχω γεννηθεί σ’ αυτή την ζωή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές που έλαβαν μέρος στην κατηγορία και ιδιαίτερα σε δύο αξιόλογους αθλητές. Τον Νίκο Γιδάκο και τον Διονύση Ξένο που με τα ματς που δώσαμε ανέβηκε το καράτε σε όλα τα επίπεδα».