26/04/2024

Βίκυ Πανετσίδου: Το να είσαι καλός αθλητής δεν σημαίνει πως είσαι και καλός δάσκαλος

Στο Αθηναϊκό πρακτορείο μίλησε η κορυφαία Ελληνίδα καρατέκα Βίκυ Πανετσίδου, που στις 13 με 14 Μαΐου θα βρεθεί στο Χάλε της Νότιας Σαξονίας για σεμινάριο.


Η ίδια αναφερόμενη στους άμεσους στόχους της, τονίζει πως δεν είναι εύκολο να πετύχεις σαν δάσκαλος και αθλητής. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι όμορφο να βλέπεις τους κόπους σου  να ανταμείβονται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το να είσαι καλός αθλητής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορείς να είσαι και καλός δάσκαλος.

Νιώθω πολύ χαρούμενη  που για φέτος έχω κλείσει 4 σεμινάρια (2 στην Αμερική, 1 στην Ελλάδα, 1 Γερμανία) και είμαι σε συζήτηση για αλλά 2 (Ουγγαρία, Ολλανδία). Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που καλούνται να διδάξουν κούμιτε σε χώρες εκτός της δικής τους.

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, στόχος μου δεν είναι μόνο να παίρνω μετάλλια άλλα και να εμπνέω ανθρώπους γύρω μου να γίνονται καλύτεροι σε αυτό που κάνουν» δήλωσε ο Πανετσίδου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Κοτζαέλι, η Ελληνίδα καρατέκα προετοιμάζει τα πλάνα της για νέα σεζόν:

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και τον Νοέμβριο έχω να κάνω πολλά ταξίδια που έχουν να κάνουν με αγώνες καρατε 1, σεμινάρια και προπονητικά καμπ. Φυσικα ανάμεσα στα σχέδια μου ειναι και η ξεκούραση που μου είναι άκρως απαραίτητη».