20/04/2024

Α.Σ Kyokushinkai Karate Larissas: Έτοιμοι για το διεθνές τουρνουά της Κροατίας!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Kyokushinkai Karate Larissas με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας σε διεθνές τουρνουά της Κροατίας. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην Κροατία θα μεταβεί αποστολή του Α.Σ. Shinkyokushinkai Καράτε Λάρισας εν όψη του 22ου Διεθνούς τουρνουά (Memorial Branka Bosnjaka) που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2017 με τη συμμετοχή 13 χωρών (Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Σουηδία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Γαλλία, Ρουμανία, Πολωνία, Κροατία και Ελλάδα ) μελών της παγκόσμιας οργάνωσης WKO (World Karate Organization Shinkyokushinkai ).

Το σύλλογο θα εκπροσωπήσουν οι προπονητές του συλλόγου Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος ο οποίος θα αγωνιστεί στην ανοιχτή κατηγορία Ανδρών (85+) και Sensei Τζήρας Αθανάσιος ως διεθνής κριτής στο σώμα των διαιτητών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές ευχαριστούν τους κυρίους-κυρία Περδίκη Κων/νο «Υγρά Καύσιμα παραλία Βελίκας», Ματίνα Τριανταφύλλου-Περδίκη «Ενοικιαζόμενα Δωμάτια παραλία Βελίκας», Μάνο και Βαλάντη Ευσταθίου «Caffe del doge», Αλέξανδρο Πετρόπουλο «Στου Μάκη» για τη στήριξη τους ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό.

Η Εθνική αποστολή της ένωσης ελληνικού Shinkyokushinkai karate θα αποτελείτε από τον αρχηγό αποστολής και Διεθνή διαιτητή καθώς και αρχηγό-εκπρόσωπο του ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan Γιώργο Κοσμίδη, τον branch chief βορείου Ελλάδος Shihan Οτάριο Μελικιάδη, τον Sensei Τζήρα Αθανάσιο ως διεθνή κριτή, τον Senpai Δεληγιάννη Νικόλαο ως διεθνή κριτή, τον Sensei Κεσίδη Βιάτσε, τον Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο που θα αγωνιστεί στην ανοιχτή κατηγορία Ανδρών (85+ kg), την Γεωργαλή Μαρία που θα αγωνιστεί στην κατηγορία γυναικών (65+ kg), τον Κράλλη Βισαρίων που θα αγωνιστεί στην κατηγορία ανδρών (-80 kg) και τον Νταμουτσίδης Βλαδίμηρος στην κατηγορία ανδρών (-65 kg). Καλή επιτυχία σε όλη την εθνική ομάδα… Osu»