29/03/2024

Α. Σ. Καράτε «Αρμονία»: Ανεβάζουν τις αποδόσεις τους με μετάλλια και καλές εμφανίσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α. Σ. Καράτε «Αρμονία» με προπονήτρια την πρώην πρωταθλήτρια Βιβιάννα Μπουλούμπαση με αφορμή τη συμμετοχή και τις επιτυχίες του σωματείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:«Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε ΟΑΚΑ ‘Αρμονία’ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο των Άνω Λιοσίων.

Συνολικά από τον σύλλογο του ΟΑΚΑ συμμετείχαν έξι αθλητές εκ των οποίων οι δύο ανέβηκαν στο βάθρο και ο ένας κατάφερε να πλασαριστεί στην τελική οκτάδα.

 

 

Η πρώην πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια του συλλόγου Βιβιάννα Μπουλούμπαση δήλωσε: » Είμαστε μία νέα ομάδα και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας τώρα αρχίζουν να γίνονται εμφανή. Και οι έξι αθλητές που συμμετείχαν αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση τους αν και κάποιοι θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα. Το θετικό είναι ότι όλοι τους έχουν καταλάβει ότι μόνο με την σκληρή δουλειά μπορούν να φτάσουν ψηλά. Αν συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα έρθουν τόσο περισσότερες όσο και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ακολουθούν αναλυτικά οι συμμετέχοντες και οι διακριθέντες αθλητές:

Νικολοπούλου Άννα 2η Θέση Kumite Κορασίδων 10 ετών – 30 kg

Ματσούκας Δημήτρης 3η Θέση Kumite Παίδων 8 ετών – 25 kg

Καλούσης Αντώνης 5η Θέση Kumite Παίδων 9 ετών  -30 kg

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Dana White: «Θα γίνει το McGregor vs. Mayweather!»

Έχασε ο καλύτερος πυγμάχος του πλανήτη! (BINTEO)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK