26/04/2024

Α.Σ Άθλος Περιστερίου: Πέμπτος στο Πανευρωπαϊκό Καψάλης!

Την πολύ καλή παρουσία της Ελλάδας στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό των ταλέντων του Καράτε στη Βουλγαρία θεμελίωσε και η παρουσία του νεαρού καρατέκα Α.Σ Άθλος Περιστερίου.


Για την εμφάνιση του ταλαντούχου καρατέκα ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Άθλος Περιστερίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νέων που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 17-19 Φεβρουαρίου. Ο αθλητής του συλλόγου Παναγιώτης Καψάλης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία KATA Εφήβων, ανάμεσα σε 34 χώρες και ταυτόχρονα κέρδισε την είσοδό του στα ΤΕΦΑΑ άνευ εξετάσεων!

Ο Παναγιώτης κέρδισε στη σειρά, το Σέρβο, τον Κροάτη και τον τον Τούρκο αθλητή και έφτασε στον ημιτελικό της κατηγορίας του αλλά έχασε από τον Ισπανό αθλητή. Στον τελικό ρεπασάζ αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο με τον Ρώσο καρατέκα χάνοντας στις λεπτομέρειες. «

Η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη καθώς ο Παναγιώτης Καψάλης στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έκλεψε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι είναι έτοιμος για μεγάλους αγώνες. 

Ο προπονητής του Βασίλης Τσιακμάκης δήλωσε για τον αθλητή: 

Ο Παναγιώτης μας έκανε υπερήφανους με την αγωνιστικότητα και το ήθος του. Οι δυνατότητές του είναι για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι επιτυχίες αυτές μέσα από τη μεθοδική προπόνηση είναι βέβαιο ότι θα έρθουν.

 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους στήριξαν και πίστεψαν στον Άθλο Περιστερίου και στον Παναγιώτη. Τα καλύτερα για το σύλλογο και τους αθλητές έρχονται.»

Άθλος Περιστερίου, Καρυάτιδος 47. 
Τηλ: 210-5775745«

 

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

UFC FN 105: Δείτε πώς… ποδοπάτησε τον Browne ο Lewis και μετά «έψαχνε» την Ronda (BINTEO)

UFC FN 105 (Αποτελέσματα): Αναλαμπή ο Hendricks, προελαύνει ο Lewis!

UFC FN 105: Τάραξε στις γονατιές τον Lombard o ανανεωμένος Hendricks (BINTEO)