28/03/2024

Α.Σ Άθλος Περιστερίου: Κέρδισαν μετάλλια και εμπειρίες τα ταλέντα του συλλόγου

Εξαιρετικές παρουσίες σημείωσαν οι μικροί καρατέκα του Α.Σ Άθλος Περιστερίου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βασίλη Τσιακμάκη αναφέρει: «Με δυο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια, ολοκλήρωσαν οι επτά μικροί αθλητές του Άθλου Περιστερίου την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στις 18 και 19 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν: Χρυσό μετάλλιο ο Φώτης Τσιακμάκης στα KATA και ασημένιο στο KUMITE, χρυσό μετάλλιο η Αθηνά Τσιακμάκη στα KATA και χάλκινο στο KUMITE και χάλκινο μετάλλιο η Κατερίνα Κυριακοπούλου στα KATA! Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης και οι: Νάγια Στουπά, Βασίλης Καλαντζής, Μυρσίνη Λυμπερτού και Ζωή Λυμπερτού.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (το κορυφαίο της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων) με κατηγορίες άνω των 30 αθλητών η κάθε μια, τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεχώρισαν με την απόδοσή τους είτε ανέβηκαν στο βάθρο είτε όχι.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και ευχές για ανάλογη συνέχεια από το Δ.Σ. και τον προπονητή Τσιακμάκη Βασίλη και θερμές ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών και στους φίλους του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράστασή τους! ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΚΑΡΥΑΤΙΔΟΣ 47 – 2105775745

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: 

 

 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Έχασε ο καλύτερος πυγμάχος του πλανήτη! (BINTEO)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της

Αυτοί είναι οι δέκα κορυφαίοι μποξέρ του πλανήτη

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK