19/04/2024

Α.Σ Άθλος Περιστερίου: Επιτυχίες στο Nikkon!

Με μπόλικα μετάλλια και εμπειρίες επέστρεψε στην Ελλάδα η ομάδα του συλλόγου «Α.Σ Άθλος Περιστερίου» από τους αγώνες καράτε του Nikkon Open στην Βουλγαρία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για τον Άθλο Περιστερίου, καθώς επέστρεψε με 6 μετάλλια από το διεθνές τουρνουά καράτε Nikon Open που διεξήχθη στις 11 Μαρτίου στη Σόφια.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν: Χρυσό μετάλλιο η Αθηνά Τσιακμάκη στο kata female U10, χρυσό μετάλλιο η Αθηνά Τσιακμάκη και ό Βασίλης Τσιακμάκης στο team kata family, ασημένιο μετάλλιο ο Παναγιώτης Καψάλης στο kata male cadet, χάλκινο μετάλλιο η Ζωή Λυμπερτού στο kata female U14 , χάλκινο μετάλλιο ο Γιώργος Ιακώβου στο kata male senior και χάλκινο μετάλλιο ο Φώτης Τσιακμάκης, Θανάσης Ματσωτας και Παναγιώτης Κυριακόπουλος στο team kata male 10-13 years.

Πολύ καλή επίσης και η παρουσία του Ηλία Μπαλατσούκα και της Μυρσίνης Λυμπερτού. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές από τον προπονητή τους, Βασίλη Τσιακμάκη και το Δ.Σ. και πολλές ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών και στους φίλους του συλλόγου, για την στήριξή τους. Συνεχίζουμε δυναμικά!»

 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ FFC ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Ισοπαλία ντροπή στον αγώνα του Σαββίδη στο FFC

Παπαδόπουλος: «Ευχαριστώ τους Έλληνες!»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK