26/04/2024

Α.Γ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: Στην Ισπανία για… διαπιστευτήρια!

Με προορισμό την Ισπανία θα αναχωρήσει το ερχόμενο Σάββατο ο προπονητής του Α.Γ.Σ Καράτε Νίκαιας Πρωταθλητής, Φώτης Λεκάκος ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νεαρών ηλικιών, αλλά και για τη διεύρυνση των προσωπικών του γνώσεων στο κομμάτι της προπονητικής. 


Κατόπιν ανακοίνωσης του Φώτη Λεκάκου έγινε γνωστό, πως μαζί με τους Νεκτάριο Ξένο και Γιάννη Σύλλα θα ταξιδέψουν το προσεχές Σάββατο στην Ισπανία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των νέων.

Εκτός όμως από τους αγώνες, οι τρεις προπονητές θα δώσουν εξετάσεις στην Τενερίφη για να αποκτήσουν το δίπλωμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να κοουτσάρουν στις διεθνείς διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για το ελληνικό καράτε που μορφώνεται και ανεβαίνει επίπεδο στα μεγαλύτερα σαλόνια στο εξωτερικό.

Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις, ο Φώτης Λεκάκος και οι υπόλοιποι δύο προπονητές θα καλωσορίσουν το βράδυ της Δευτέρας τον επικεφαλής Εθνικό Προπονητή Στέλιο Σκαρογιάννη που θα φτάσει στην πανέμορφη ισπανική πόλη με τους διεθνείς καρατέκα.