26/04/2024

Α.Γ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: «Έκανε τον Ντα Κόστα να ιδρώσει»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Γ.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ με αφορμή τη συμμετοχή των μαχητών του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε νέων ηλικιών. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φώτη Λεκάκου αναφέρει: «Μεγάλη επιτυχία για την εθνική ομάδα και τον αθλητή του εθνικού προπονητή Λεκάκου Φώτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Τενερίφη.

Ο Μιχαήλ Σερεμετάκης πραγματικά… απογειώθηκε νικώντας στον πρώτο αγώνα τον Αμερικανό πρωταθλητή, στον δεύτερο αγώνα τον αθλητή από τα Νησιά Φίτζι, στον τρίτο αγώνα αντίπαλο από τη Ρωσία, χάνοντας με μεγάλη δυσκολία και κυριολεκτικά στον πόντο από τον Γάλλο, Ντα Κόστα που βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.


Στον μικρό τελικό διεκδίκησε την τρίτη θέση νίκησε τον Ελβετό πρωταθλητή, αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός στο πόδι του στέρησε το μετάλλιο και έχασε από τον Ουκρανό καρατέκα, κατακτώντας την 5η θέση παγκοσμίως από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα
Ο προπονητής του Φώτης Λεκάκος και ο ίδιος δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ότι αυτό είναι μόνο η αρχή…»