26/04/2024

Αράπογλου: «Οι προπονήσεις συνεχίζονται και η διάκριση θα έρθει κάποια στιγμή»

Με μία νίκη και μία ήττα στην απόφαση ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στο 43ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων & U21 που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο στις 5 – 7 Φεβρουαρίου η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε «Ο Δρόμος της Ειρήνης» Αράπογλου Έλλη.

Στον πρώτο γύρο η νεαρή αθλήτρια κέρδισε 5 – 0 την Μαυροβούνια αντίπαλό της Vukcevic Jovana ενώ στον δεύτερο γύρο ηττήθηκε με 2 – 3 στην απόφαση από την Νορβηγίδα Pedersen Emma Amalie.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της νεαρής καρατέκα : «Οι εντυπώσεις μου από το πανευρωπαϊκό δεν απέχουν πολύ από το παγκόσμιο. Αυτή τη φορά στο πανευρωπαϊκό – σε αντίθεση με το παγκόσμιο – έπαιξα και κέρδισα τον πρώτο αγώνα με μεγάλο σκορ, στην αρχή του πρώτου αγώνα παραλίγο να χάσω από παρατηρήσεις, αλλά μετά άλλαξα τακτική και άρχισα να παίρνω πόντους.Ο δεύτερος αγώνας ήταν λίγο πιο αγχωτικός επειδή η αντίπαλος κατάφερε να μου περάσει ένα χτύπημα. Ευτυχώς είχα αρκετό χρόνο και κατάφερα να ισοφαρίσω αλλά δεν κατάφερα να κερδίσω και τους διαιτητές στο τέλος, έτσι έχασα στις σημαίες με 3-2.Σε αυτό το πρωτάθλημα θα τα είχα καταφέρει καλύτερα αν είχα εφαρμόσει διαφορετική τακτική στα τελευταία δευτερόλεπτα του δευτέρου αγώνα. Από τη μια νιώθω περήφανη που κατάφερα να παίξω καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Από την άλλη όμως είμαι λίγο στεναχωρημένη και απογοητευμένη που έχασα την ευκαιρία να διεκδικήσω μια θέση στο βάθρο. Η προσπάθεια δεν σταματά. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και η διάκριση θα έρθει κάποια στιγμή.»