29/03/2024

Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για το Αζερμπαϊτζάν

Για το Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαιτζάν αναχώρησε χθες η ολιγομελής Ελληνική Αποστολή του Shin-Kyokuishinkai KARATE, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων, Ανδρών – Γυναικών την 31η Μαΐου και 1η Ιουνίου.

Στο πρωτάθλημα θα αγωνισθεί στη κατηγορία 70 – 80 κιλά, ο έμπειρος κορυφαίος Αθλητής του knock-down από το Κιλκίς, Μελικιάδης Αριστοτέλης, με συνοδό τον Βολιώτη προπονητή και Διεθνή Διαιτητή Γιώργο Κοσμίδη και προπονητή Κόουτς, τον Δάσκαλο Μελικάδη Οτάριο. Η Ελληνική Αποστολή θα ταξιδέψει οδικώς μέχρι την Κωσταντινούπολη, από όπου και θα πάρει την πτήση για το Μπακού. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεν επέτρεψαν στους δύο έμπειρους πρωταθλητές Χονδρό χάρη και Κοσμά Βασίλη, να συμμετάσχουν σ’ αυτό το Κορυφαίο πρωτάθλημα του shin-kyokushinkai KARATE Ελληνικού shin-kyokushinkai KARATE.

Aξίζει να αναφερθεί ότι στο εν λόγω πρωτάθλημα θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Sport Acord και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του ΤΖΟΥΝΤΟ Marius Viser, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Ιαπωνία Πρόεδρο της Παγκοσμίου Οργάνωσης Shin -Kyokushinhkai Shihan Kenzi Midori. Στο περιθώριο των αγώνων, ο ‘Ελληνας Εκπρόσωπος του Αθλήματος στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση των Αρχηγών -Εκπροσώπων, με θέμα την συνένωση όλων των οργανώσεων που καλλιεργούν το Kyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ, σε μια Παγκόσμια Ομοσπονδία, Full Contact.