28/03/2024

Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «Ο δρόμος της Ειρήνης»: Ικανοποίηση για Γιαννάκο Θεοχάρη

Ικανοποιημένο είναι το team του Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «Ο δρόμος της Ειρήνης» με την πορεία του νεαρού καρατέκα Γιαννάκου Θεοχάρη. 


Σχετικά με την παρουσία του αθλητή στο Πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση: «Πολύ καλή εμφάνιση για τον αθλητή Γιαννάκο Θεοχάρη του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου » Ο Δρόμος της Ειρήνης » στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων & U21 στην Σόφια.

Παρότι δεν κατάφερε να ανεβεί αυτή την φορά στο βάθρο με την εμφάνιση του απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς αθλητές της χώρας μας μιας και η απόδοσή του κυμάνθηκε σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Αναλυτικά στο πρώτο ματς ο αθλητής του Karate Club Amaroussiou κέρδισε με 0-3 τον Kowatshew Daniel από την Αυστρία ενώ στην συνέχεια κέρδισε τον Κροάτη αθλητή Tomljanovic Leon με 0 – 2. Στον τρίτο γύρο αντιμετώπισε τον Ισπανό αθλητή Moreno Jimenez Alberto (περσινό δευτεραθλητή Ευρώπης) και έχασε στην απόφαση με σκορ  -3 λόγω του ότι ο Ισπανός αθλητής προηγήθηκε στον αγώνα.

Δυστυχώς για τον Γιαννάκο ο Ισπανός αθλητής ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Βούλγαρο αθλητή Vakarelov Radoslav, συνεπώς δεν κατέκτησε και την πρώτη θέση της κατηγορίας του.
Ο νεαρός αθλητής μας δήλωσε : «Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει υψηλού επιπέδου συναγωνισμό. Όλοι οι αθλητές ήταν καλά προετοιμασμένοι όμως νομίζω ότι τελικά δεν βρέθηκα μέσα στην πρώτες θέσεις λόγω κάποιων λεπτομερειών που οφείλονται στον καινούργιο κανονισμό για τον πρώτο πόντο. Συνεχίζω την προσπάθειά μου με στόχο την συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Οκτωβρίου και παρακαλώ τους προπονητές μου κ.Ραχούτη και κ. Μπουλούμπαση να είναι δίπλα μου και σε αυτή μου την προσπάθεια.»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Άποψη: Οι πέντε επιλογές μας για τον GSP που επιστρέφει

ΚΟ με γυριστή αγκωνιά… κανόνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόταση το UFC για αγώνα στον McGregor

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: