25/04/2024

Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης»: Απολογισμός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με πέντε μετάλλια ολοκλήρωσαν την συμμετοχή τους οι αθλητές του Karate Club Amarousiou στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων Ανδρών & U21 – U14 του 2019. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Οι οχτώ αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης» κατέκτησαν συνολικά δύο χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια καθώς επίσης και μία πέμπτη θέση.

Οι Δημήτρης Ραχούτης και Δημήτρης Μπουλούμπασης δήλωσαν για τις εμφανίσεις και για τους αγώνες των αθλητών του συλλόγου :«Είμαστε ευχαριστημένοι για την απόδοση κάποιον αθλητών μας όπως επίσης και δυσαρεστημένοι για την απόδοση κάποιων άλλων. Έτσι είναι οι αγώνες, έτσι είναι και η απόδοση. Σήμερα μπορεί να πιάσεις το μάξιμουμ και μετά από μία εβδομάδα το μίνιμουμ.

Η εμπειρία, η μέρα, η ψυχολογία και πολλοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν την απόδοση. Η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε να ελέγχουμε όσους περισσότερους παράγοντες γίνεται, δυστυχώς βέβαια δεν γίνεται να ελεγχθούν όλοι μιας και πολλοί δεν εξαρτώνται ούτε από τους αθλητές ούτε και από τους προπονητές. Ευχόμαστε να συνεχίσουν όλοι τους με τον ίδιο ζήλο και με το ίδιο πάθος, εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά τους.»

Ακολουθούν οι διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου : 

Αράπογλου Έλλη 1η θέση Κούμιτε Γυναικών U21 – 55kg
Παληαρούτας Σταύρος 1η θέση Κούμιτε Εφήβων – 63kg
Γιαννάκος Θεοχάρης 2η θέση Κούμιτε Νέων Ανδρών – 76kg
Ψωμάς Ηλίας 2η θέση Κούμιτε U14 – 55kg
Κατσίκα Ειρήνη 2η θέση Κούμιτε U14 + 47kg
Κοτζαναστάσης Πέτρος 5η θέση Κούμιτε Εφήβων – 57kg