29/03/2024

Έξι μετάλλια για τον Άθλο Περιστερίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε στους έφηβους και νέους με τον Άθλο Περιστερίου να κατακτά έξι μετάλλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Έξι μετάλλια για τον Άθλο Περιστερίου, με εξαιρετικές παρουσίες των αθλητών μας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε εφήβων νέων και κύπελλο U14 & U21.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν: Kαψάλης Παναγιώτης χρυσό μετάλλιο στο κάτα νέων ανδρών, Χρύσα Φραγκούλη χάλκινο μετάλλιο στο κούμιτε νεανίδων και δικαίωμα μοριοδότησης για ΑΕΙ και ΤΕΙ, Βέρα Νοταρά ασημένιο μετάλλιο στο κάτα γυναικών U21, Αρετή Κόντου χάλκινο μετάλλιο στο κούμιτε γυναικών U21, Φώτης Τσιακμάκης χρυσό μετάλλιο στο κάτα παίδων U14, Θανάσης Ματσώτας χάλκινο μετάλλιο στο κούμιτε παίδων U14.

Συμμετοχή με πολύ καλές εμφανίσεις, είχαν και οι αθλητές μας: Αστέριος Τρυγώνης, Βαγγέλης Τσιακμάκης, Κατερίνα Λαθουρά, Ζωή Λυμπερτού,Παναγιώτης Κυριακόπουλος και Άγγελος Θεοδωρόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά τον φυσιοθεραπευτή Μάρτης Παναγιωτης και το PhysioClub, που ήταν κοντά στους αθλητές μας σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τις διακρίσεις τους και κυρίως για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους,όπως και στον προπονητή μας Βασίλη Τσιακμάκη για την εξαιρετική προετοιμασία των αθλητών μας.Συνεχίζουμε για ακόμα ψηλότερα».