19/04/2024

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην «Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων»

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας είχε η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων. Ο αθλητικός σύλλογος της πόλης μας μετρά δεκάδες αθλητές, όλων των ηλικιών που, αναγνωρίζοντας την κατάρτιση του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan στον πολύπλευρο τομέα των πολεμικών τεχνών, επιλέγουν τη σχολή του για την ερασιτεχνική και επαγγελματική ενασχόλησή τους με αυτές, αλλά και για την τόνωση της φυσικής τους κατάστασης.

Λόγω ακριβώς του μεγάλου αριθμού των αθλητών και αθλητριών, κόπηκαν δύο βασιλόπιτες, οι οποίες ήταν πολύ εντυπωσιακές και …στο ύφος της σχολής, καθώς προσομοίαζαν μία στολή με μαύρη ζώνη αθλητή πολεμικών τεχνών με τα εμβλήματα της σχολής. Τα κομμάτια τους μοιράσθηκαν σε όλους τους μαθητές από τους οποίους αναδείχθηκαν οι δύο τυχεροί της χρονιάς που πέτυχαν το φλουρί. Σε όλους δε τους αθλητές προσφέρθηκε ως συμβολικό δώρο για τη νέα χρονιά ένα ημερολόγιο της σχολής.

Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές, πλην της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ειδική, λόγω της ημέρας, προπόνηση-επίδειξη παραδοσιακού Kyokushin παρουσία του sensei και όλων των sempai. Επίσης οι περισσότεροι συμμετείχαν σε αγώνες kumite, χωρίς προστατευτικά και γάντια με υψηλό επίπεδο τεχνικής και δύναμης.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 Dan, επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές του να έχουν μια ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά, με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τους ευχήθηκε επίσης να έχουν και μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Τέλος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη που σε κάθε αθλητική εκδήλωση με την εμφάνισή τους βγάζουν ασπροπρόσωπο το σύλλογο κατατάσσοντάς τον στους συλλόγους που πρωταγωνιστούν στις αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.