27/05/2020

Συγκλονιστικός Τσακ Νόρις: Σταμάτησε μαχητικά και ταινίες για να φροντίσει την άρρωστη γυναίκα του

Μία ουσία που χορηγείται κατά την διάρκεια των μαγνητικών τομογραφιών του εγκεφάλου ήταν αυτή που όπως ισχυρίζεται ο Τσακ Νόρις έριξε την γυναίκα του στο κρεβάτι και σήμερα υποφέρει από πόνους σε όλο το σώμα και τα νεφρά.


Οι φαρμακευτικές εταιρείες ισχυρίζονται ότι το gadolinium (σκιαγραφικό) αποβάλλεται από τα νεφρά, πλην όμως παραμένει στον εγκέφαλο, στα οστά, στο δέρμα και σε άλλα σημεία του σώματος, προκαλώντας δυσάρεστες παρενέργειες..

Της χορήγησαν τρεις φορές το συγκεκριμένο φάρμακο μέσα σε οκτώ μέρες και εκείνη τόνισε μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξη πως αμέσως μετά την λήψη ένιωσε ένα κάψιμο σε όλο της το σώμα.

Ένιωσε τρομερή αδιαθεσία και αναγκάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για έξι μέρες λόγω πόνων, προβλημάτων αναπνοής και αδυναμίας. Ο λόγος που υπεβλήθη στην εξέταση ήταν η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Οι γιατροί αρνήθηκαν πως το συγκεκριμένο φάρμακο της προκάλεσε όλα αυτά αλλά ο Τσακ δεν το άφησε έτσι και απέδειξε μέσω κλινικής στην Νεβάδα πως ευθύνεται το φάρμακο. «Έτρωγα παιδικές κρέμες και έχασα 15 κιλά», αναφέρει η γυναίκα του Gena.

«Προσευχόμουν να ζήσω για να φροντίσω τα παιδιά μου. Ο άντρας μου δεν έφυγε λεπτό από δίπλα μου».

Αφού ο Νόρις ξόδεψε περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια για να κάνει την γυναίκα του καλά, παράτησε την καριέρα και τα μαχητικά αθλήματα που αγαπούσε με στόχο να την φροντίσει. Στα 77 του χρόνια παλεύει ακόμα με νύχια και με δόντια να βρει μία εναλλακτική ιατρική μέθοδο που θα βοηθήσει την γυναίκα του.

Ο martial artist κυνήγησε ανηλεώς την φαρμακευτική εταιρία Big Pharma  για το κακό που του συνέβη και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει η διαμάχη. Πάντως η εταιρία επιμένει πως το φάρμακο είναι αβλαβές αλλά δεν εγγυάται για τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει στους χρήστες μελλοντικά!