24/10/2020

Στην Πολωνία η Ελληνική αντιπροσωπεία IBU Κyodokyokushin

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Σε διεθνές πρωτάθλημα θα συμμετάσχει η ελληνική αντιπροσωπεία της IBU Κyodokyokushin. Aναλυτικά:


«Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Σιέντλτσε κοντά στην Βαρσοβία όπου βρίσκεται και η έδρα της διεθνούς οργάνωσης IBU Kyodokyokushin στις 9 Νοεμβρίου.

Η οργάνωση εκπροσωπείται σε 40 κράτη και στην Ελλάδα υπεύθυνος είναι ο Αντώνης Γιαννακίδης, εκπαιδευτής  του Kinesis Fight Club.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους αθλητές Σταύρο Ασσέρ και Δημήτρη Μπακόλα που θα αγωνιστούν για διεθνή τίτλο στο στυλ του Kyodokyokushin σε επαγγελτική  βραδιά. Στο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν ο  Σταύρος Σοαντζόγλου, ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου και ο Αντώνης Γιαννακιδης που είναι συγχρόνως και επικεφαλής της αποστολής.

Θα συμμετάσχουν αθλητές από Πολωνία, Ουκρανία , Άγιο Μαυρίκιο, Ρουμανία, Λίβανο, Ρωσία, Ελλάδα, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ιράν, Λευκορωσία, Ινδία, Αρμενία, Ουζμπεκιστάν και Δανία.

Επίσης θα αγωνιστεί ακόμα ένας Έλληνας αθλητής στο στυλ Κ1 για διεθνή τίτλο που θα επιλεχτεί στο Octagon Fighting 3 στο Κιλκίς εν παρουσία του προέδρου της IBU Kyodokyokushin Miciak Masiej που θα είναι παρόν στην διοργάνωση.
Την αποστολή στηρίζουν οι εταιρίες Sigma Office, Macron Shop Thessaloniki, Domino Shop, Kinesis Gym, Iron Garmezis, Bionike, Force1″.