Σπουδαία εμφάνιση από τον Α.Π.Σ. Πολεμικών Τεχνών ΦΑΙΣΤΟΣ

Σπουδαία εμφάνιση από τον Α.Π.Σ. Πολεμικών Τεχνών ΦΑΙΣΤΟΣ

Στις 2 και 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εγχρώμων και μαύρων ζωνών στο Φάληρο της Αθήνας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν όλες οι ηλικίες αγόρια και κορίτσια και όλα τα επίπεδα ζωνών, σε κατηγορίες, ανάλογα με το επίπεδο που έχει να κάνει κυρίως με το χρόνο που ασχολείται κάποιος με το καράτε.

Στο σύνολο του θεσμού συμμετείχαν 117 σύλλογοι από 80 πέρυσι 1505 αθλητές  και αθλήτριες από 1059 πέρυσι και 1991 εγγραφές σε κάτα και κούμιτε από 1413 πέρυσι.

Στο παραπάνω θεσμό συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος καράτε «ΦΑΙΣΤΟΣ» από τις Μοίρες και το Τυμπάκι με 21 αθλητές και το προπονητή τους Σταυρουλαντωνάκη Χαράλαμπο. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές από το μεσαριτικο σύλλογο που πήραν μέρος στο παραπάνω θεσμό  ήταν:

 1. Ασκοξυλάκη Έρικα
 2. Ασκοξυλάκης Παύλος
 3. Ιωαννίδου Αναστασία
 4. Ορφανουδάκης Στέλιος
 5. Σοφουλάκη Ειρήνη
 6. Σοφουλάκη Εμμανουέλα
 7. Σταυρουλαντωνάκη Εμμ
 8. Σταυρουλαντωνάκη Μαρ
 9. Φασομυτάκη Γεωργία
 10. Φασομυτάκη Μαρία
 11. Χριστάκης Γιάννης
 12. Χριστοδουλάκης Γιώργος
 13. Γρηγοριάδης Γιαννης
 14. Γρηγοριάδης Παύλος
 15. Ξενάκης Γιωργος
 16. Σταυρακάκη Ευδοκία
 17. Τζωρτζακάκη Κωνσταντίνα
 18. Τζωρτζακάκης Γιώργος
 19. Φανουράκη Βάλια
 20. Λαμπράκης Νίκος
 21. Λεκάκης Σακης

Oι παραπάνω αθλητές αφού αγωνίστηκαν και πραγματοποίησαν μια σπουδαία εμφάνιση στο σύνολο τους, απέσπασαν 27 μετάλλια: 9 χρυσά, 8 ασημένια και 11 χάλκινα σε κάτα και κούμιτε αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. και φέρνοντας για μια ακόμα φορά το μεσαρίτικο καράτε πολύ ψηλά στη συνείδηση όλων.