09/08/2020

Πρόβλημα στις διανομές της «Μαύρης ζώνης»!

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Τα έχουμε ζήσει και στις εφημερίδες, ωστόσο παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο εκδότης της «Μαύρης ζώνης», Κώστας Αργυριάδης, που με ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως το περιοδικό κυκλοφορεί, ωστόσο τα περίπτερα δεν διανέμουν σωστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΠΟΥ ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ» ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΚΑΝΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ. ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ, Ή ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗ “ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ (MAVRIZONI@YAHOO.COM & 6932 262935 ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ)

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ “ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ”.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ»: 14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ !!!