17/04/2024

Προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας διοργανώνει η εκπαιδεύτρια – προπονήτρια Αγγελική Κρουσταλούδη

Προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας διοργανώνει η εκπαιδεύτρια – προπονήτρια Αγγελική Κρουσταλούδη. Η ίδια διδάσκει το πρόγραμμα Musical Sport Theater και Baby Αυτοάμυνα για παιδιά από 2,5 ετών. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που το εξέλιξε η Αγγελική στο πανεπιστήμιο του Sunderland και London Drama School στην Αγγλία.

Η ίδια, ως πρωταθλήτρια Καράτε, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής αλλά και ως Μουσικός με κλασικές σπουδές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, συνέδεσε τις δυο μεγάλες της αγάπες, όπως συνηθίζει να λέει και δημιούργησε το πρόγραμμα «Καράτε με Μουσική».

Ειδικευόμενη λοιπόν στα παιδάκια προσχολικής ηλικίας τα οποία οδηγεί με όμορφο τρόπο στην αγάπη των πολεμικών τεχνών αλλά και του αθλητισμού, καθώς πολλά μωρά που ξεκίνησαν δειλά, σήμερα σαρώνουν κυριολεκτικά τα βάθρα και τα χρυσά μετάλλια όπου και αν βρεθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παρακολουθήστε στo παρακάτω βίντεο αλλά και στην ιστοσελίδα των προγραμμάτων karatekids.gr το MUSICAL SPORT THEATER με καράτε και jiu jitsu.

Το πρόγραμμα των karatekids.gr έχουν υιοθετήσει οι εξής σχολες κ περιοχές

Θεσσαλονίκη

  • Nodo’s junior (δίπλα από jumpo φοινικα)
  • 2ο δημοτικό σχολείο Δημου Παύλου Μελα (δίπλα από Πλατεία Μετεώρων)

Λαγκαδας

  • Κέντρο
  • Ηράκλειο
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών Λαγυνά
  • Γερακαρού

Για οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά και επίδειξη στη δική σας περιοχή ή σύλλογο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλ.694 73 72 501.

πηγή:http://www.lagadas.net