19/04/2024

Νικολέτα Ζερβού: Είναι ανατριχιαστικό να ανεβαίνεις στο βάθρο και να σηκώνεις την ελληνική σημαία ψηλά

Άλλη μία σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό καράτε από την ομάδα Κάτα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας, με την Νικολέτα Ζερβού να φιλοξενείται σήμερα στο Fighsports.gr.


Η Ζερβού μαζί με τις Χριστίνα Νίκα και Κωνσταντίνα Πέππα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και την νεαρή καρατέκα να μιλάει για την παρουσία της στο Σότσι.

«Για δεύτερη φορά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το λιγότερο που θα μπορούσαμε να είμαστε είναι ευχαριστημένες. Ο ημιτελικός ήταν ο καλύτερος μας αγώνας ήμασταν πραγματικά πολύ καλές και όμως ήταν ο αγώνας που χάσαμε με αντίπαλο την Ισπανία 1-4.

Το αποτέλεσμα φανερώνει πολλά. Και αυτό φαίνεται από τον κεντρικό διαιτητή ο οποίος ψήφισε εμάς. Να σημειωθεί πως ο κεντρικός διαιτητής έχε ίσως την μεγαλύτερη βαρύτητα σε έναν αγώνα Κατά όσο αναφορά το αποτέλεσμα του αγώνα», ανέφερε η Ζερβού που κατέληξε στέλνοντας το μήνυμα της προς όλους τους Έλληνες.

«Αυτή μας η επιτυχία  ήταν από εκείνες που είχε ανάγκη η Ελλάδα μιας και βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό να ανεβαίνεις στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να εκπροσωπείς την χώρα σου καθώς και να προσπαθείς κάθε φορά να ανεβάσεις την Ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε έστω και λίγη χαρά με την επιτυχία μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο μας Νεκτάριο Ξένο αλλά και την δασκάλα μας Μαρίζα Σουμπασάκη η οποία έχει το ταλέντο ότι αγγίζει να γίνεται χρυσός…»