Νέο Summer Camp Shinkyokushinkai

Νέο Summer Camp  Shinkyokushinkai

Για 21η χρονιά το Ελληνικό Shinkyokushinkai πιστό στο ραντεβού του διοργανώνει το καλοκαιρινό σεμινάριο (summer camp) από 28 Ιουνίου εώς 2 Ιουλίου στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου και συγκεκριμένα στο Παπά Νερό. Αναλυτικά: 


«Η διαμονή των συμμετοχόντων θα γίνει στο Ξενοδοχείο Karaoulanis Beach Hotel and Suites στο Παπά Νερό και στο Ξενοδοχείο Ζέφυρος στον Άγιο Ιωάννη. Στο εν λόγω σεμινάριο θα διδάξουν ο Shihan Cyril Andrews(από την Αγγλία),o Shihan Juan Carlos Escalera(από την Ισπανία), o αρχηγός εκπρόσωπος Ελλάδος και Branch Chief Shihan Γιώργος Κοσμίδης και ο Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Οτάριο Μελικιάδης.

Στο 4ημερο σεμινάριο θα λάβουν μέρος αθλητές και πρωταθλητές από Γεωργία,Γαλλία,Αγγλία και Ισπανία αλλά και προπονητές και ευρωπαϊκοί διαιτητές. Το παρόν θα δώσει ο Γ.Γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού Γεωργίας  Irakli Dolaberidze,  προσωπικός φίλος για  τα τελευταία 20 χρόνια του Γιώργου Κοσμίδη, τον οποίο προσκαλεί ως Διεθνή Διαιτητή κάθε χρόνο στο Κύπελλο Καυκάσου. Εκτός αυτού στην διοργάνωση θα συμμετάσχει ο 3  φορές πρωταθλητής Ευρώπης Andrei Zinchenko μαζί με τους εθνικούς   προπονητές της Γεωργίας στο Full Contact.

Εκτός αυτών θα συμμετάσχουν οι Shihan Pedro Soriano  Πρόεδρος Διαιτησίας της Ισπανικής Ομοσπονδίας καθώς και ο Shihan  Leonardo  Biosca(από την Ισπανία)  και ο Sensei  Sebastien Vanroyen(από την Γαλλία) παλαιοί πρωταθλητές Ευρώπης και σήμερα Εθνικοί προπονητές στο Κουμιτε. Η κορυφαία αυτή διοργάνωση του Ελληνικού  Shinkyokushinkai  για πρώτη φορά  τελεί υπό την αιγίδα  της περιφέρειας Θεσσαλίας. Η Ένωση εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai ευχαριστεί θερμά την περιφέρεια Θεσσαλίας, την αντιπεριφερειάρχη  κ.Δωροθέα  Κολινδρίνη, τον Δήμαρχο Βόλου κ.Αχιλλέα Μπέο, τον Αντιδημαρχο  κ.Ζέρβα Ανδρέα, τον Πρόεδρο Μπασδάνη Αριστοτέλη και το επιμελητήριο Μαγνησίας  για την ευγενική τους χορηγία καθώς και τους τοπικούς επιχειρηματίες Συνεργείο Αυτοκινήτων   Σπύρου Μπανταβά, το Ουζερί  Φιλαράκια, το Γυράδικο  Πανοίγυροι, την εταιρεία WIN MEDICA   και τον πρόεδρο της Μάριο Κοσμίδη, τον φίλο και δάσκαλο του Shotokan Sensei Άγγελο   Κουφό, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Εύα Σγαρδώνη, τους Ιατρούς Οικονομίδη Αλέξανδρο και Σπύρο Σαραφίδη, τον Υπεύθυνο  του CAMPING στο Παπά Νερό κ.Μπασματζίδη Νικολάο για την ευγενική δωρεάν παραχώρηση  του χώρου προπονήσεων και εξετάσεων των αθλητών, τα αδέλφια Καραουλάνη Βασίλη και Δήμητρα  καθώς και αντιδήμαρχο Ζαγοράς  Απόστολο Σουλδάτo.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Διευθυντή του ΑΣΤΡΑ  Δημήρη Μαρέδη για την προβολη  της διοργάνωσης και για την συνεχή υποστήριξη και κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων του Ελληνικού Shinkyokushinkai, καθώς και τους δημοσιογράφους και τεχνικούς Μπαντίδη Βασίλη, Εύη Ράπτη, Μιχάλη Φατέκα,Μιχάλη Χειμωνίδη και Καπίτσα Βαλάντη.
Την επιμέλεια και οργάνωση του Summer Campανέλαβαν οι κ.Βίκυ και Κατερίνα Κοσμίδου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη».