25/04/2024

Μάζεψε εμπειρίες η Αράπογλου

Με σημαντικές εμπειρίες επέστρεψε η αθλήτρια Αράπογλου Έλλη του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης» από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων – Νέων & U21 του 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 25 – 29 Οκτωβρίου στην Τενερίφη της Ισπανίας.Αναλυτικά το δελτίο:


Η αθλήτρια του Karate Club Amarousiou ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από την αντίστοιχη πρωταθλήτρια των Σκοπίων με σκορ 2 – 1. Η απόδοσή της δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα που έχει συνηθίσει τόσο τους σωματειακούς όσο και τους ομοσπονδιακούς της προπονητές.

Ας ακούσουμε τι μας δήλωσε η ίδια : «Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε για εμένα ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης και χαράς. Θλίψης, διότι ο επιθυμητός στόχος απομακρύνθηκε εξαιτίας άγχους και λάθος τακτικής. Επόμενος στόχος και διαφορετικός είναι το πανευρωπαϊκό, εύχομαι σε αντίθεση με το παγκόσμιο να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χαράς για τους φίλους που απέκτησα και τις στιγμές που μοιράστηκα μαζί τους όπως και για τις διακρίσεις των συναθλητών από την ομάδα μας. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ήταν εκεί για εμένα αλλά και όσους με βοήθησαν καθ’όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου, ιδιαίτερα τον κ. Ραχούτη Δημήτρη και τον κ. Μπουλούμπαση Δημήτρη».