28/03/2024

Η ‘Γροθιά της Ύδρας’ και στο Youtube

Η Γροθιά της Ύδρας με την βοήθεια του προπονητή της σχολής Γιάννη Πράπα έχει πλέον το δικό της κανάλι στο youtube. Στόχος είναι η διάδοση του Καράτε στην Ύδρα αλλά και της ομορφιάς του νησιού. Πλέον ο κάθε συνδρομητής μπορεί να ενημερώνετε για όλες τις δραστηριότητες της σχολής και όχι μόνο. Το fightsports.gr σας παρουσιάζει παρακάτω ενδεικτικά κάποια από τα βίντεο που έχουν ‘ανέβει’ στο κανάλι της Γροθιάς της Ύδρας στο οποίο μπορείτε να γίνετε συνδρομητές πατώντας εδώ και στην συνέχεια στην επιλογή «subscribe».

  • Οι επιδείξεις της Σχολής Καράτε Η Γροθιά της Ύδρας κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων προς τιμήν του Ναύαρχου Ανδρέα Μιαούλη, Μιαούλεια 2013.  

https://www.youtube.com/watch?v=8aunHwCmS28

  • Στιγμές από την φωτογράφηση της σχολής Καράτε Γροθιά της Ύδρας στο Castello

https://www.youtube.com/watch?v=z7V-cQ1Xcsw

  • Η Γροθιά της Ύδρας βρέθηκε στο Mira Mare, λίγο πριν συγκεντρωθεί πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με σκοπό να αναδείξει, εκτός από το ταλέντο των μαθητών της (το οποίο υπάρχει αποδεδειγμένα) και τις ικανότητες του Δασκάλου της, τις ομορφιές αυτού του Νησιού.  

https://www.youtube.com/watch?v=JE5KaiKZ7q0

  • Η Σχολή καράτε της Ύδρας φιλοξενήθηκε στο Castello και ο φωτογραφικός φακός του Κωνσταντίνου Λιάπη απαθανάτισε στιγμές προπόνησης και ξεγνοιασιάς των Καρατέκα μας.

https://www.youtube.com/watch?v=-wBJs3N85nQ