19/04/2024

Εμπειρίες για την Αράπογλου από την Τζακάρτα

Με πολλές εμπειρίες γύρισε η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης» Αράπογλου Έλλη από την Τζακάρτα.

Η αθλήτρια του συλλόγου εκπροσώπησε την χώρα μας στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων και U21 στην κατηγορία των Νεανίδων, στα – 47 kg.

Στον πρώτο της αγώνα αντιμετώπισε την Hjerrild Mille από την Δανία όπου και ηττήθηκε με 4 – 0.Στην συνέχεια η Δανέζα αθλήτρια προχώρησε μέχρι τον τελικό του pool της κερδίζοντας δύο αγώνες. Στον τελικό του pool της τελικά ηττήθηκε από την Αιγύπτια Elshafi Salma όπου και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ενώ η Δανέζα αθλήτρια τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Ας ακούσουμε τι μας δήλωσε η μικρή αθλήτρια για αυτή της την εμπειρία αλλά και για το ποιος είναι ο επόμενος στόχος της:«Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν για μένα η πιο σημαντική διοργάνωση στην οποία συμμετείχα ως τώρα ως αθλήτρια.Δυστυχώς λόγω του άγχους δεν κατάφερα να κερδίσω στον πρώτο αγώνα.Όμως οι γνώσεις και η εμπειρία που αποκόμισα από το ταξίδι αυτό ήταν μοναδικές και απαραίτητες για να μπορέσω να πετύχω στο μέλλον, το στόχο μου, ένα μετάλλιο. Τα αγαθά κόποις κτωνται, έλεγαν οι αρχαίοι. Όλα μπορούν να γίνουν με πείσμα, δουλειά συνεχή, θέληση μα πάνω απ όλα αγάπη για το καράτε. Επόμενος στόχος μου είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κύπρο. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Ακόμα και σε μια θέση στο βάθρο. Εγώ πάντως θα βάλω τα δυνατά μου!»