27/02/2020

Βίκυ Πανετσίδου: «Είμαι πανέτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα»

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε θα αγωνιστεί σήμερα η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια Βίκυ Πανετσίδου, που διεξάγεται στη Βρέμη της Γερμανίας.Η Βίκυ Πανετσίδου αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο της προετοιμασίας της, δηλώνει πανέτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση και το όνειρο κάθε αθλητή.

Διαβάστε τις δηλώσεις τόσο της Βίκυς Πανετσίδου όσο και του προπονητής της Νίκου Πανετσίδη

Βίκυ Πανετσίδου: «Είμαι πανέτοιμη γι αυτήν την μεγάλη διοργάνωση. Μετά την κατάκτηση 5 ευρωπαϊκών μεταλλίων, ο στόχος μου είναι το παγκόσμιο. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα την οικογένειά μου που με στηρίζει παντού και πάντα και ιδιαίτερα τον πατέρα μου και προπονητή μου Νίκο Πανετσίδη που με την δική του καθοδήγηση έφτασα σ αυτό το υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τους συναθλητές μου (πρωταθλητές του Πανημαθιακού) που με βοήθησαν στην καθημερινή προπόνηση καθώς και όλη «την οικογένεια» του Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου, γονείς και αθλητές,  για την στήριξη και για τις όμορφες ευχές τους. Λυπάμαι πολύ που ο συναθλητής μου και αθλητής του Συλλόγου μας Πάρης Κλέβαρ, δεν θα συμμετάσχει τελικά στο παγκόσμιο λόγω, τραυματισμού. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς μου, που με στηρίζουν και για την απίστευτα σημαντική βοήθειά τους («ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ», «ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΟΓΙΑ», «ΚΑΦΕ – ΓΛΥΚΑ ΚΡΙΑΡΑΣ», «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ», «ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ – PANINI ΑΕ».»

Νίκος Πανετσίδης: «Η Βίκυ είναι έτοιμη για να ανέβει στο βάθρο των νικητών των κορυφαίων παγκοσμίως αθλητών. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, όλο το χρόνο, ασταμάτητα, μελετημένα και ουσιαστικά. Της εύχομαι καλή επιτυχία, ελπίζοντας να επιστρέψει με ένα μετάλλιο στις αποσκευές της και η πόλη μας να πανηγυρίσει ένα παγκόσμιο μετάλλιο. Εύχομαι επίσης καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή!»

Διαβάστε ολόκληρη την αποστολή της Εθνικής μας εδώ:http://goo.gl/Njvic4