30/07/2021

Απόλυτη επιτυχία η συνάντηση Αυτοάμυνας

Στο Κιλκίς το περασμένο Σάββατο στις 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση Αυτοάμυνας.Αναλυτικά το δελτίο του Kinesis Fight Club.


«Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της International Self Defense Organization, την Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας και την IBU Kyodokyokushin.

Διοργανωτής σύλλογος ήταν ο Α.Σ.Σωκράτης και  το Kinesis Fight Club με την στήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Συμμετείχαν σύλλογοι από την Καλαμπάκα  Budokai Fighters με προπονητή τον κύριο Ιωάννη Παπαπούλιο, από τον  Βόλο Μαχητές Budokai Αλμυρού  με προπονητή τον κύριο Αντώνη Λεωνίδα,από την Καβάλα Fit & fight Club με προπονητή τον Δημήτρη Γαλάνη , Ανέστη Μπαρμπούτη Fight Dojo Flippoi και τον Κωνσταντίνο Μπαρούχο, επίσης από την Καβάλα Kyokushinkai-Kan Kavala με προπονητή τον κύριο Κωνσταντίνο Καρκάλη, από την Θεσσαλονίκη Α.Σ. Κορδελιού τον κύριο Αθανάσιο Καπνά, από την Καλαμάρια Θεσσαλονίκης Kuroyama Dojo με προπονητή το κύριο Κυριάκος Καλή, από την Θεσσαλονίκης ΑΜΣ Αναγέννηση Πανοράματος  με προπονητή τον κύριο Μάκη Καλογιάννη , επίσης από την Θεσσαλονίκη Ikaika Dojo με προπονητή τον κύριο Ιωάννη Καρακασίδη, από το Πολύκαστρο Α.Σ. Σάρισα  με προπονητή τον κύριο Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, από τον Λαγκάδα με προπονητή τον κύριο Ιωάννη Παναγιωτίδη, από την Θεσσαλονίκη Α.Σ. Κρότων με προπονητή τον κύριο Πολ Τσολακίδη, από την  Θεσσαλονίκη  Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών με  προπονητή τον κύριο Δημήτρη Γραμματικόπουλο και Δήμο Αντωνιάδη ,από Παλαιό Αγιονέρι Α.Σ. Κρυπτεία με προπονητή τον κύριο Αντώνη Ιωάννου, από το Κιλκίς Kinesis Fight Club με προπονητή τον Αντώνη Γιαννακίδη, από Κιλκίς ο Α.Σ Σωκρατή με προπονητή τον κύριο Θεόφιλο Φουλεδάκη.

Οι Αθλητές αγωνίστηκαν στα εξής στυλ:

Αυτοάμυνα

Kick Fighting

Kyodokyokushin

Nogi ground fighting

Mix fight

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Zumba Master Class με τον Χάρη Αγτζίδη και Μπάρμπορα Κοσμίδου.

Στο σύνολο συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές».