20/04/2024

Αθλητικός Σύλλογος «Αετός»: «Παρών» σε δυνατή ημερίδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ «Αετός» αναφορικά με τις τελευταίες ενέργειες του συλλόγου.


Αναλυτικά: «Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε Προπονητική Ημερίδα KnockDown (πλήρους επαφής) που έλαβε χώρα στην Ν. Αγχίαλο Βόλου. Η ημερίδα περιελάμβανε επιδείξεις KATA(μια ακολουθία από block, γροθιές και λακτίσματα με έναν φανταστικό αντίπαλο), Αυτοάμυνας και Kumite (Αγώνες με αντίπαλο). Διοργανωτές σύλλογοι ήταν ο Α.Σ Πήγασος Βόλου και ο Α.Σ Μαχητικών Τεχνών Αλμυρού. Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Shihan Κατσούρας Λήο 7 Dan ( εκπρόσωπος του shidokan στην Ελλάδα και περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε).

Συμμετείχαν Σύλλογοι από τον Βόλο, τον Αλμυρό, την Αγχίαλο, τα Τρίκαλα καθώς κι από Κοζάνη. Για ακόμη μια φορά ο Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Αγριάς «Ο Αετός» με εκπαιδευτές τους Άστλι Αλεξάντερ και Άστλι Διονυσία, δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια ακόμη σημαντική και εποικοδομητική ημερίδα που αποσκοπούσε στην βελτίωση του επιπέδου των παιδιών, στην απόκτηση εμπειριών καθώς και στην κατανόηση την έννοιας «Εύ αγωνίζεσθαι»!

Στην προπονητική ημερίδα παρευρέθηκαν αθλητές όλων των επιπέδων από αρχαρίους μέχρι μαύρες ζώνες καθώς επίσης εκπαιδευόμενοι κριτές της ελληνικής οργάνωσης Shidokan πραγματοποίησαν την πρακτική τους πάνω στους κανονισμούς  διαιτησίας του KnockDown υπό την εποπτεία της προέδρου της Ε . Ο . S Shihan Αϊστρατή Γεωργία 5 Dan.

Επίσημη Μαύρη Ζώνη Kudo για τον εκπαιδευτή Άστλι Αλεξάντερ

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του κλειστού Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή απονομής των πρώτων επίσημων μαύρων ζωνών KUDO ( 1ου DAN KUDO) στην Ελλάδα. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν οι επίσημοι Area Instructors από τον Branch Chief για την Ελλάδα κ. Γεώργιο Γερόλυμπο. Ο εκπαιδευτής του Συλλόγου Άστλι Αλεξάντερ κατάφερε με επιτυχία να κατακτήσει τον βαθμό του 1ου DAN και πλέον επισήμως η Πολεμική Τέχνη του Kudo θα διδάσκεται στον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε Αγριάς «Ο Αετός», σύμφωνα με τις Ιαπωνικές αρχές του Ιδρυτή Azuma Takashi.«